Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Mustang 21-06-06 12:48

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

bluey ... tu ai o varsta... probabil ca tu deja cauti sa intemeiezi o familie (daca nu ai varsta asta ... rusine sa-tz fie :lol:)
uite ... eu am alta varsta... eu cand simt ca deja relatia se "incalzeste" luam repede o gura de apa RECE si cautam alta ...
dc? la cei 19 anisori ai mei ... nu caut inca relatii de lunga durata si chestii de genul asta...incredere si la la la ...

s-a batut o data joc de mine ... chiar nu mai vreau si a doua oara ;)

bluey 21-06-06 13:43

Am avut si eu 19 ani nu crezi?
La fel ziceam :"nu ma mai indragostesc niciodata".
Tu crezi ca e dupa tine???
Ca poti alege?
Vorbim cand vei ajunge la 27 de ani :)
Si nu vreau inca sa-mi intemeiez o familie (sau trebuie?)

Eugen_TL 21-06-06 13:58

ar cam trebui... asta ca sa nu ramai pe dinafara mai tarziu ... ! poti intemeia o familie si fara acte.... stai cu tipa destul timp si daca e bine apoi se fac si actele..... ! sa spunem ca la 24 te gandesti la ceva serios..stai 3-4 ani cu o tipa dar se dovedeste a nu fi ce-ti trebuie..asa ca treci la urmatoarea! dar daca la 24 stai singur ce te face sa crezi ca peste 3-4 ani o vei gasi pe aia potrivita? iti gasesti la 27-28 una si nu merita si iar cauti dar cam degeaba, asa ca mai bine cautai si la 23-24 .... asa ca timpul nu se pierde ;)

bluey 21-06-06 14:07

Exact ce ziceam...
Am trecut de cei 3-4 ani si acum trec la urmatoarea.

Leutzu_ 21-06-06 14:41

Tuning...ai relativ dreptate...dar este destul de dureros sa iti dai seama ca ai pierdut 4 ani din viata cu o tipa care nu merita...am simtit-o pe pielea mea.

aleks 21-06-06 14:49

Quote:

Originally Posted by bluey
Si nu vreau inca sa-mi intemeiez o familie (sau trebuie?)

ce-ai bluey, ti-e rau?
cum sa t insori acum?
lasa ca ai timp pana in 35 asa ai tot timpul sa t insori, eu nu iau asta ca alternativa nici pentru perioada indepartata, si am 25 d ani....
nu nu, dak mi-e bine asa, d c sa ma leg la cap?
am innebunit?
he heeee
cand o sa vad k nu se mai poate si pace, vad eu c fac, m-o lua si p mine vre-o stramba:lol::lol::lol:

Eugen_TL 21-06-06 14:50

frate ai pierdut-o asta e ..dar daca stateai singur ce rezolvai? iti spun eu: realizai ca 3 ani ai stat ca boul si te-ai cuplat abia al 4leea unde ai stat 2-3 ani si iar ai pierdut-o si pe asta si tot suferi.... ! deci parerea mea e ca mai bine incerci tot timpul..va zic eu ca faza cu pierdutul ca iti pare rau se intampla la inceput..cand dati de mai multe esecuri vi se rupe ca ati mai pierdut una sau nu... asa ca daca gastiti una care merita lasati-o bre ca merge-asa! :)

bluey 21-06-06 15:24

Mda...
Mai nasol e cand n-ai pe nimeni langa tine sa te ajute.
Eu unul am ramas fara prieteni din cauza ei.
Acum cu cine ma duc io in oras sa uit de belea???
Nu va lasati prietenii pentru femei ca nu merita.Parca as fi un raperas din salajaaan.

Eugen_TL 21-06-06 15:36

nu lasa nici femeia(daca merita) dar nici prietenii! toti trebuie sa stii sa-i tii langa tine...

ps: daca dai de baut tu vin eu! ;) pfff stai sa vezi ce sar astia ca vor si ei...ai sa vezi cu cati iesi acum :)))))

A.m.v.t. 21-06-06 15:45

Quote:

Originally Posted by aleks
ce-ai bluey, ti-e rau?
cum sa t insori acum?
lasa ca ai timp pana in 35 asa ai tot timpul sa t insori, eu nu iau asta ca alternativa nici pentru perioada indepartata, si am 25 d ani....
nu nu, dak mi-e bine asa, d c sa ma leg la cap?
am innebunit?
he heeee
cand o sa vad k nu se mai poate si pace, vad eu c fac, m-o lua si p mine vre-o stramba:lol::lol::lol:

mama , pai fac riduri pan ala 35 d ani..kiar k o sa fiu stramba..:lol: :lol: da poate ma marit eu inainte si ti-o dau p fiica-mea dk promiti k ai grija d ea....stiu eu cu ce bunaciune d barbat o las:D

Leutzu_ 21-06-06 15:53

Ideea este sa stii sa iti pastrezi prietenii aproape oricat de scorpie este ea. Eu tot timpul ma intalneam cu ei seara, dupa ce o lasam pe ea acasa si credea ca si eu sunt tot acasa si dorm...e adevarat de cateva ori m-au acoperit si ai mei, ea ma suna iar ai mei ziceau ca dorm si ca nu ma trezesc...deh...

bluey 21-06-06 17:23

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
nu lasa nici femeia(daca merita) dar nici prietenii! toti trebuie sa stii sa-i tii langa tine...

ps: daca dai de baut tu vin eu! ;) pfff stai sa vezi ce sar astia ca vor si ei...ai sa vezi cu cati iesi acum :)))))

Cand vin in Tl dau de baut sigur :)
Cred ca dau de vreo 2 ori prin delta anu` asta.

Eugen_TL 21-06-06 17:32

tu fiind din..?

bluey 21-06-06 17:39

Bucuresti.
Avem si noi voie la dezamagiri in dragoste nuuuu????

Eugen_TL 21-06-06 17:49

ca tot omu..si animalele chiar ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning