![]() |
Re:
pav[] // Nu mi-o lua in nume de rau dar sincer la cate cacaturi am auzit ca as fi facut sincer m-am cam saturat.
Asta vara mai aveam putin si il intreceam pe cel mai renumit cascador cate am auzit despre mine ... Si mai este o Mazda 626 , rosie , care saptamana trecuta sau acum 2 saptamani umbla fara bara pe fata ... si poate ai confundat masinile. In fine .. Sper ca ai inteles ca nu am nimik cu tine ... Respekt! |
pav
Quote:
|
bah, ziceti ce vreti.. faceti misto de mine.. putin imi pasa.. sincer :P ar fi penibil sa incep sa ma agit sa va explic ca a fost o interpretare gresita.. se pare ca nici nu am cui.. cui am explicat, a inteles.. that's all :roll: acum continuati cu circul.. e interesant
|
Nu facem misto de tine....
Ai inteles gresit. Ti-am spus de ce m-am \"ofensat\"! Hai ca mai vorbim la 1 bere. Sau suc. :lol: |
pav nimeni nu are nimic cu tine si dacacrezi ca te-a luat careva la shto sorry cel putin eu nu am avut aceasta intentie .Bafta si bagate la o bere
|
nu beu bere k de la o doza fac urat :) jajajajaja p mine nu contatzi :) yeah yeahhh :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
|
ok.. suc sa fie.. desi presimt ca iar o sa beau mai multe beri (cum se intampla de obicei) .. mai e timp pt asta.. :wink:
|
Re: Draga World Rally Crap...
Quote:
Si cu asta incheiem discutia ,OKA ? Asta ca sa am dreptul la replica ! Quote:
Cand ai sa ai cu ce sa te joci pe strada mai discutam... Si sti de ce ? Ptr ca astept sa iti retragi cuvintele ! Pana atunci esti UNKNOWN ( un fel de Jhon Doe ) !!! Asteptam sa vedem ce o sa zica \" ziarele\" despre \"castigatorii\" de pe Kogaliniceanu ! La Revedere ! |
Dupa multe carcoteli v-ati facut pana la urma la Kogalniceanu si l-ai facut destul de urat. Respect pt. asta! ;)
Si, da MR cam e tartor in oras, comparand cu altii. |
Re:
Quote:
Ne vedem pe strada ... la un suc , sau la o linie imaginara ! |
hai sa zicem asa despre cursa dintre gnt si sad la care a cistigat sad. dupa care gnt sa dat cu toate masinile pe care le+a facut sad si culmea le+a facut pe toate .in al doilea rind nu cred ca mr e tartor in oras pentru ca avem masini mult mai puternice sad stie despre ce e vb ) (calibra turbo ) dupa ce va trece si de aia o sa fie mr tartor . plus inca alte masini de care nu pot trece unii.
|
Re:
Quote:
|
erz si eu am yis ca in cursa a facut SAD dar dupa gnt a facut pe toata lumea cu care sa dat . iar despre tartor o sa apara in curind .cel mai mai bine tyinem parererile cu tartorii intre noi ca sa nu mai avem iar o cearta .
respect |
aloo mai baieti ce o mai dati ca in colo ca in coace---legal GNT vs WRC = WRC ... gata .. ca pe urma GNT a castigat la libere cu toata luma cu care sa dat nu mai conteaza ... respect pt WRC ... ce este in urma nu mai conteaza ... :idea:
|
bah nebunie mare a ieshit si seara .. in pielea mea ... cu ery si cu totzi nebunii .. a fost super show frateee ... aoleooo ... sunt rupt de somn in 72 de ore am dormnit 8
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning