![]() |
Re: E46 - kox's coupe
Pune poze cu jantele
|
10 Attachment(s)
pun si eu niste poze
|
arata cam bine asa ..
|
Quote:
|
Superbă... Mai mult nu pot comenta !
|
opinia mea SUBIECTIVA:
(puteti arunca cu pietre) DOTZ MUGELLO: FAIL!!!!! VOPSIT ALBA: FAIL!!!!! BAD BOY LOOK: BIGGEST FAIL!!!!! in total 3 pasi IMPORTANTI INAPOI de cum arata inainte! PACAT!! |
la cate roti bune a avut masina asta,acum e cam prea slab.cat despre alb si badboy,fiecare cu gusturile lui.
la cat mai bine! |
nu inteleg comentariile
ce are daca ii alba si are bad boy?! nu am nimic cu nimeni dar un lucru ii cert,masina arata in mare fel:) ca este loc de mai bine,mda,se poate iar legat de jante intradevar ar putea schimba jantele cu altele mai:X:X...dar is ok si astea oricum masina ii terminata de curand si probabil ca mai face el una alta:D mie cel putin imi place cum da masina per total cu modificariile aduse un + pentru bad si portbagaj bafta mare |
6 Attachment(s)
mie personal imi place cum stau dotz-urile pe masina.dar cu toate astea rotile le voi schimba.voi incerca altceva.
|
Tocmai vroiam sa imi spun si eu parerea si anume ca arata super, mai ales bad-boy look-ul insa aveam nu eram multumit de jante, merita ceva mai bun decat Dotz, dar acum mi-ai inchis gura.
Felicitari, o sa fie bomba masina |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Superba masina cu noua culoare si noile modificari !
Dar, cu noile jante va fi Sex pe roti.. Criminala! |
arata extrem de bine, BRAVO !!! mie unul imi place foarte mult... diamant pe roti :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning