![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A 2000 edition C20LET
3 Attachment(s)
nu are nimeni schema la ceasurile lcd...am reusit sa gasesc si capacu dupa admisie.a acoperit tot...nu va luati de intercoolerul meu..este pus provizoriu
|
2 Attachment(s)
mia venit si intercoolerul...un sfat...pe cat sa fac evacuarea
|
76 mm ! :twisted:
P.S.: De unde ai luat intercooler-ul ? |
2 Attachment(s)
gata a venit vara.am reusit sa strang piesele...ptr evacuare,o fac pe 70...si 2poze.cu finala.tipsu si racordul...marti ma apuc de treaba...
|
Quote:
|
un traseu pe 63mm pt IC ar fi suficint,parerea mea....daca masina o sa ramana stock...zic si eu ;)
|
maine pun si poze...am terminat si evacuarea dar din pacate se aude,cam tare...deci imi trebui toba de mijloc...alti bn alta distractie...azi am reusit sa fac cati-va km cu .merge masina....maine ma apuc de traseul la intercooler....
|
Te-am vazut ieri si nu se aude deloc tare, dupa parerea mea e chiar ce trebuie. Felicitari pentru munca depus la masina si pentru banii investiti!
|
5 Attachment(s)
azi sa montat si intercoolerul...plus bara...sambata am programare la tevaraie...
|
Frumos ,felicitari pentru tot ce faci cu masinuta.
Zi-mi si mie te rog dimensiunile intercoolerului ,cel mai mult ma intereseaza lungimea lui din intrare in intrare ,nu miezul . Si pe ce blow off mergi ? Mersi Cu stima ,Alin WRC |
Quote:
ps: sa mi le pui si pe ale mele deoparte :D |
1 Attachment(s)
Multumesc pt felicitari,daca nu uit o s-a masor astazi intercoolerul...si inca o poza
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
-sal...intercoolerul are lungimea de 71 si inaltimea de 24...
-esperache.nu inteleg ce sa caut... -si cateva poze din timpul lucrari la evacuare si intercooler |
Mersi de raspuns ,cred ca este cam mare pentru mine ,si cred ca am sa caut ceva cu iesirile catre motor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning