![]() |
Re: Machetele mele - alexu_bad_boy
vad ca ai facut multe achizitii in ultima vreme .. la masinile astea rosii incearca sa setezi aparatul altcumva ca isi pierd din frumusete cand iasa culoarea roz in loc de rosu.
Scuze de observatie! |
multumesc de aprecieri
calin001 culoarea iese in functie de lumina de afara ca eu fac cu un telefon LG.... |
5 Attachment(s)
pentru azi:
1.Honda CBR Fireblade 1/43 Kentoys 2.Lancia Ypsilon 1/24 Bburago |
12 Attachment(s)
se pare ca ultimele 2 nu au fost pe placul vostru
Continuam azi cu 2 1/18 1.Citroen C4 Sport Solido 2.Alfa Gt Welly Thanks Steaua23 ma scuzati ca am pus mai multe poze |
C4 :-D super macheta am tot vazut pe aici si cred ca in curand o sa o iau si eu, ca e prea faina si pretul e rezonabil :-D
|
Faine astea doua! Cum faci tu ca in fiecare poza e asa luminos afara(de zici ca-i soare), fie iarna, fie vara?
|
frumos rau fireblade`u HONDA NO.1 in lume
foarte reusit interiorul la alfa spor la colectionat |
creative256: daca mai vezi C4 si poti sa il iei nu il scapa ca mie nu imi pare rau deloc ca l-am luat
eugen: pei eu de obicei fac poze numai cand e soare afara.... andreycbr:mersi de aprecieri |
Il am si eu si il recomand ( C4 ) foarte tare facut :) .
Frumoasa si alfa insa i-ar trebui niste mici modificari , ar da bine daca ai timp si te pasioneaza :D |
super bmw-urile...care iti place mai mult albastru sau mov :D?
|
albastru imi place mai mult din cauza asta l-ai cumparat tu pe cel mov
|
la pisicutza nu i-ai mai facut nimic in ultima vreme? Intreb asta pentru ca imi place chiar foarte mult cum arata, chiar daca bmw-urile nu-mi prea plac
|
ba da am pus poze cu modificarile....(alte scaune sport ,mochetat si discuri de frana)
|
10 Attachment(s)
pentru azi inca 2 machete 1/24
1.Mitsubishi Evo 8 Kentoys 2.BMW Z3 Bburago Italy |
WAW deci e fitza maxima EVO-ul este....:|:|:|:|:|:| Felicitari :X de unde este? poate ajunge si pe la mine un exemplar? :D:D:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning