![]() |
Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009 - CURSĂ ANULATĂ
pacat..
|
Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009
Quote:
|
anu asta in afara de Sibiu si Tulcea a mai fost vreo cursa realmente ok? (pe 400m, nu pe 230, 300, 335.2, etc.. si care sa se desfasoare pana la capat?)
|
|
A mai fost la Slatina.
|
La Slatina a fost ok pentru ca nu au fost multe masini, daca erau multe....sigur iesea si acolo haos. Desi au fost ceva mici scapari si pe acolo.....a fost un eveniment ok fata de restul la care am fost prezent. Sa vedem cum o fi acum pe 16 :)
|
Bai frate in ce tara de cacat traim!
Am venit azi de la mare special ca maine sa vin la cursa si acum vad ca s-a anulat din cauza unor cacati de militieni ca vor ei "imagine". Pana la urma e vina noastra pt tot ce se intampla in tara asta, noi nu facem nimic ca sa schimbam situatia, acceptam sa fim bataia lor de joc si ne supunem ca niste mielusei. Ar trebui sa facem o revolutie, poate asa mai schimbam ceva! Oricum felicitari organizatorilor care s-au zbatut pana in ultima clipa! De 1 mai la Cosntanta s-a amanat din cauza Elenei Udrea acum la Valcea din cauza lu Basescu, poate pune draq cineva o bomba la Cotroceni sa scapam de ei. Kaluvr6: daca face-ti ceva da-mi si mie un PM ca vin si eu, chiar daca nu va cunosc pe nici unu. |
Traim in Romania unde "mai marii" tzarii refuza o etapa de FIA GT pe motivul ca fac mare galagie .. ce sa ne mai mire refuzul unei curse de "liniute" sport practicat de "vagabonzii", "vitezomanii" si "inconstientii" patriei si anume noi "racerii teribilisti" .. k numai asta auzi la TV si citesti prin ziare .. Partea frumoasa a lucrurilor nu o vedem decat noi, pe ei ii intereseaza mai mult sanatatea si fericirea poporului ..
Pacat .. felicitari organizatorilor pt ca s-au straduit, dar pana nu va exista o pista destinata acestui sport nu vom avea ce ne dorim !!! Rusine !!! |
Multumim pt aprecieri chiar daca nu avem de ce. Inca ma mai suna lume sa ma intrebe la ce ora incep si le explic ca s`a anulat. Tare imi este frica sa nu apara masini care inca nu stiu ca s`a anulat :( um baiat din valcea a alergat azi sa`si demonteze masina sa`si dea evacuarea jos toate astea si a aflat abia acum pe seara ca nu se mai tin, ma sunase sa ne ajute la aranjat cauciucuri si garduri. Apropo, am facut un calcul, trebuie in jur de 10500 cauciucuri :)
Ma doare sufletu cand ma gandesc cata cursa iesea si cine o sa vina si o sa vada traseul live de 1,5 km cu 2 benzi dus si 2 intors, care trebuia sa fie inchis numai pt noi o sa va spuna. Nu stiu cand o sa fie data viitoare dar noi o sa mai incercam si o sa anuntam cand totu e OK 100%. |
Quote:
|
Imi pare nespus de rau ca nu se mai tzin dar ce sa facem....comunismul nu a disparut...oricum...am intzeles ca vor veni sambata niste membrii MR craiova....NSL slatina...bayetzi din Tg jiu....si din arges...va asteptam cu drag.... o sa o facem "romaneasca" ca sa ne simtzim si noi bine.
|
salutare....unde se da intalnirea asta pt asa zisa "romaneask" dak tot sau anulat cele legale?
|
Nai cu cine ma,nai cu cine,NISTE TZARANII COMUNISI.Vai domne vine Basescu si Udrea si trebuie sa aratam si noi ce mare scofala de bulevard am facut.Aaa si apropo Basescu si cu Udrea vine ptr ca se da drumu la hotelul lui Sofianu din parcul Zavoi,mi-a spus cineva care lucreaza in primarie...deci sa stim de unde ni se trage,kalule daca va intalniti pe seara ,anunta-ma si pe mine,sau mai bine te sun eu ca sigur esti suparat foc si de asta nu iti mai arde tie.Orcum multa stima organizatoriilor,ar fi iesit ceva superb,traseul e ideal,da poate next time...;)
|
Singurul care e cel mai dezavantajat din anularea acestei curse ,este marele presedinte de club TANO, ca daca ajungea si el pe dealul negru baga o burta de mici si cateva pungi cu vin .
|
Quote:
Oricum eu zic ca n-are rost sa mai mergeti acolo, Politia o sa-si dea seama ca o sa mai vina lume chiar daca nu se mai tine evenimentul, si se gandesc ca se poate face si-o ilegala 2-3 |
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning