![]() |
Re: Team CSR
frumos 206-le si pot zice ca a iesit bine si astra in doua culori,cat despre astra f frumoasa fata dar spatele lala nu l-am putut agrea de cand l-am vazut prima data ca si model,oricum bafta mai departe
|
1 Attachment(s)
merci silviu_gsi!!!!
sunt de acord cu tine aurik in procent de 50%. adica masina are intr-adevar nevoie de faruri....de stopuri nu cred, cel putin pt monent. sunt la a treia pereche diferite fata de cele stok. am un set in garaj si cand o sa simt ca e nevoie o sa le schimb. adica astea |
imi place masina....culoarea,stopurile,spoilerele sunt rupere....parca ar merge niste jante putin mai maricele :D in rest.....no comment....sa ai grija de ea ;)
|
sunt jante pe 17" la ea fii mai atent !
|
din pozitia asta nu prea iti dai seama(dar daca stii ca are ii in regula:D)....oricum masina ii facuta cu gust ;)
|
Quote:
in orice caz este de apreciat |
2 Attachment(s)
asta e o poza cu noile jante si bara modificata si pragurile :D
|
5 Attachment(s)
merci pentru aprecieri!!!!
am pus aici niste poze cu masina in varianta finala. finala vorba vine, in 2 saptamani vin si oglinzile FK:D scuze pt poza din fata dar e singura care o am cu rotile astea noi, si bara fata a suferit un mic incident. |
o sa mai pun pe viitor si niste poze pe timp de noapte - niste leduri, neoane si bord cu plasma :D
|
L-as ca el are bari originale pe bolid,e mai bine si cu copii ;) bafta cu 206-le
|
merci silviu_gsi!!!
|
delicios 206 as putea spune...sa-l sorbi din ochi...godspeed zero_patru_hol......apropo, ca tot astept se mai fac "recrutari" in csr sau merg la timesquad??:))
|
alex..kalos asa nu merge deloc :"ori intru ori plec la concurenta"
am mai vb ..sa iti iei permisul hai la intalniri si vedem.dar nu merge cu ultimatum o sa pun poze cu inca o masina(loganul) care fura ochii terminata si la interior |
Hai ca glumeam :)....doar stii de cand vrei sa ma inscriu...logan facut de u?post it!!!!
|
o sa pun poze cu masinile ce au participat la 4tuning day sau cu care s-a mers pana acolo...o sa avem 2 poze dragute facute de politia romana cu sistemele de supraveghere certificate video cu un fiat verde si un logan rosu prin localitatea Barcanesti
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning