![]() |
Re: NFS UG2 Drifters
Demonul – Adelin
Emh – Mihai R3chin- Adi World_cars – Mihai Gantza Pitiku13- Andrei Kenzor- Andrei Craxy – Alex GT’s – George D_v_D – David (ala cu bananelele) Ingerasul99 - Sergiu RomanianDK - Alex cT10aLn - Alin Junker_hp - Raul ToReEtO - Dragos Xeler8 - Radu no_sp33d_limit18 - EdY IuLyKuTzA - IuLy geaniy1985 - George |
bun...:D suntem 18
sa mai se inscrie vreo 2-3 pana pe 12 ... astia suntem :D abia astept sa vad ce iasa :peace: |
5 Attachment(s)
iar eu ma prezint cu acest Subaru Impreza WRX
|
o o o o frumos subaru ;) sa vedem cine iese pe locul 1 :)>
|
mai merge sa ma inregistrez si eu pls
|
mai pot sa ma inregistrez si eu ??? pls
|
Vreau si eu sa ma inscriu. Nume de jok:mafy ID messenger:alex_tgv_93
|
marfy92 nu mai da dublu post daca esti asa curios sa intri deseara ne dam pe-la 20:00 21:00
poti sa vi si tu jocul se joaca pe pLan noi ne dam pe server ori-romania ori-4tuning depinde dami id ul tau de messenger yahoo si vorbim acolo unde si cand ;) |
Intru si eu daca se mai poate :D
|
Ce aglomeratie e pe aici :)) :|
|
baietii ia ziceti o data fixa pt campionat , ca din cate se vede nu e niciuna stabilita eu as propune sa se faca in week-end pt ca toata lumea e libera atuncea ,eu propun sa fie week-endu viitor sambata pe la ora 5 sa inceapa totul sau daca nu mai pe seara ?!? voi cum stati cu programul e buna data ?!? si e D v D fara _ intre si pt 3 sferturi din oamenii de pe aici nu stiu care e faza cu bananele asa ca nu stiu de ce a insistat atata ingerasu cu ele , e bine programul ce ziceti baieti ?!?
|
Am jucat destul aseara cu o parte din voi.
Pentru inscrieri GL-22-GTR ( Bogdan ) |
eu am zs safie duminik darkm vreti k nush sigur dksunt sambata aksa
|
ari fi bine sambata care vine e cel mai sigur nu stiu parerea mea ca suntem toti pe mess pe joc :D asa ar fi bine nu stiu alti ce spuneti:)?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning