![]() |
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
offtopic ... but hey ... sew me :) |
versiunea 2 :)) aia furata :))
o blanesc in jos pe strada cu muzica in blana si cu dacia-mi modesta. ma opresc la bordura ma uit la andrei si vad un bmw seria 3 what a day...what a day... de cacat dar e seria 3 si era o ***** buna gandesti ca era o furtina ma uitam la ea ... parca era UDA :))))))))) ...mi se inmoaie picioarele.. se schimba semafoarele apasam pedalele zboara suruburile miroase gazele scartaie rotile o turez..de nu se vede mama si ce cox i-as da... burn out de nu s-ar imprastia lam facut futul in gura ca l-am prins cu rata-n gura by piry piromanu :))))))))))))))))) =))))))) mereti in **** |
bah ce poetzi suntetzi... m-atzi spart sa moara mama :))))))))) vorba lu` tek suntetzi ca fanu... sau era vorba doar de versuri??? lol
|
loool.... jalnic... asta a fost piry MC-u' :lol: \" vrei sa dau un telefon sa vezi cine sunt\" :lol: :lol: :lol:
|
Re:
vorba ca fanu ii amea :lol: :lol:
imi fura tekno faima ma !@!!!!!!!! :lol: :lol: ma fraiere vrei sa dau un telefon sa vezi cine sānt ? mai laso'n p`ula mea ca nu o coborat isus iara pe pamant! |
piry... eshti mondial :lol: :lol: mc treia sa te faci :P
|
vai de inima mea ... forumu ii pustiu ... ii sambata ... ii topicu chat ... is la lucru obosit si abia mai vad paharu de cola care se scufunda in ceata orbitoare din camera de la picioarele mele nespalate de 2 saptamani de cand am fost la pescuit si nu am avut prosop.
da oricum ... macar voi dormiti :( si eu lucru :( :( HELP ME ! |
ce-ai piry tata ai luat klantza? lol cine doarme?? io nu... shi in plus la pescuit am fost sambata trecuta...
|
faceam si eu caterinca :) da ma sapt trecuta am fost ... o trecut o saptamana numai de atuncea dar mie imi da impresia parca am fost acuma 2 sau 3
|
las' ca ii mai bine acolo decat sa stai ca mine sa te tot uitz ca bou la cartea de mate shi sa nu shti cu ce se mananca... olimpiada p#&ii :evil: :evil:
|
baietzi ajutatzi-ma careva cu o curte sa imi tzin mashina pana gasesc un garaj sa inchiriez ...
|
s-a intamplat ceva cu ea man?
|
am urmarit de vre-0 saptamana jumate evolutia comentarilor pe Cluj , Craiova si Timisoara.! daca acu 1 sapt Cluju era pe ultimul loc , azi am placerea sa vad ca
Clujul are cele mai multe posturi, pot sa zic subiecte interesante , poze , idei ....si tot ceea ce inseamna tuning ...ceea ce dovedeste ca printre noi sunt oameni chiar interesati de tuning , si de tot ce tzine de el! Inclusiv subiectul de certuri si neintelegeri ved ca are destui adepti si posturi ! Mi-ar place sa se concretizeze mai repede tot ce inseamna CSR si ce inseamna intalnirile intre pasionatii de masini si de tuning .....sa fie mai unita lumea , sa existe \"incredere\" intre noi!!! va SI NE doresc succes!!! |
Hai sa ii zicem La multzi ani! lu al NOS-tru GEF shi la mai mare... :) shi la mai multe.... cand ne imbatam?
|
wha? :lol: e ziua lui? La multzani omule! sa traieshti! :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning