Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

Nel' 24-08-10 21:01

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

4 Attachment(s)
Buna ziua!...Asa ceva puteti sa "readuceti la viata" ? Stopuri Passat B1 Coupe!Unul este intreg,celalalt are 2 bucati lipsa.Astept raspunsul dumneavoastra pe PM!Multumesc frumos!

hadpeter 25-08-10 15:53

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by Nel' (Post 3607574)
Buna ziua!...Asa ceva puteti sa "readuceti la viata" ? Stopuri Passat B1 Coupe!Unul este intreg,celalalt are 2 bucati lipsa.Astept raspunsul dumneavoastra pe PM!Multumesc frumos!

Aveti Pm !

Comenzi SUA 26-08-10 23:28

3 Attachment(s)
Salut,

revin cu intrebare. Se pot face geamuri clare pt proiectoarele din poze?
Si daca da , in cat timp si la ce pret?
Am renuntat la ideea cu retrofitul farurilor pe Civic, pt ca am descoperit ca am lupe in proiectoare, si o sa pun instalatia de xenon pe ele.

Ms anticipat
O zi buna

hadpeter 28-08-10 17:21

35 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Comenzi SUA (Post 3612804)
Salut,

revin cu intrebare. Se pot face geamuri clare pt proiectoarele din poze?
Si daca da , in cat timp si la ce pret?
Am renuntat la ideea cu retrofitul farurilor pe Civic, pt ca am descoperit ca am lupe in proiectoare, si o sa pun instalatia de xenon pe ele.

Ms anticipat
O zi buna

Alegerea este a dvs iar geamuri pentru proiectoare de asa mici dimensiuni imi pare rau dar nu fac.
__________________________________________________ __

Up^^ la produsele pentru daciute !

Am un nou kit de lupe de pe pe D2S cu masca nichelata cu tot care isi aseapta clientul.

Intre timp :
- Executat geam proiector Logan
- Executat geam proiector Autobus
- Executat geam proiector Man
- Reconditionat stop Ford Tranzit Connect R
- Executat set geamuri clare Skoda
- Executat geam proiector Laguna II
- Reconditionat si executat geam semnalizator Audi A4
- Curatat faruri Mercedes E-Classe si un polish profesional
- Efectuat polish profesiunal pe faruri de Audi A6

Stima
Hadobas Peter

kadilak_e 29-08-10 13:32

cat ajunge sa imi faci si mie 4 sticle clare pentru un bmw e36 cele rotunde din interiorul farului

Sonny™ 29-08-10 13:54

2 Attachment(s)
un polish pentru farurile astea cat ajunge?chrysler 300m

hadpeter 29-08-10 14:10

Quote:

Originally Posted by kadilak_e (Post 3617672)
cat ajunge sa imi faci si mie 4 sticle clare pentru un bmw e36 cele rotunde din interiorul farului

Am raspuns deja in pagina anterioara aceeleasi intrebari.

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3617727)
un polish pentru farurile astea cat ajunge?chrysler 300m

Ai PM.

Sonny™ 29-08-10 16:17

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3617763)
Am raspuns deja in pagina anterioara aceeleasi intrebari.

Ai PM.

mersi...;)

hadpeter 04-09-10 19:19

40 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !!

Intre timp :
- Reconditionat stop Opel Vivaro
- Executat geam proiector Man
- Executat geam proiector Iveco
- Executat geam proiector Passat
- Reconditionat stopuri Audi 80 CC
- Executat geam proiector Logan
- Executat geam bord Skoda Octavia
- Executat lucrare custom pe semnale de Seat Cordoba
- Executat geam far Grand Cheroke
- Executat geam proiector Grand Cheroke
- Curatat faruri Mercedes E-Classe

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 08-09-10 20:54

11 Attachment(s)
Un proiect pretentios cu multe modificari... adica pentru mine.
Lucrare efectuata cu kit proiectoare bi-xenon de generatia 3-a model Asia.

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 11-09-10 17:28

23 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !
Mai am un set de semnale pe garnitura 1300 mate ( 50 lei transport inclus )

Intre timp :
- Reconditionat stop Scenic
- Executat set geamuri proiectoare A4
- Reconditionat set semnale Passat si executat 2 seturi de geamuri
- Reconditionat stopuri Passat
- Din 4 faruri Audi A6 am facut 2 complect functionale pe D2s
- Executat geam bord Mercedes Cobra

Am un kit lupe ( 1 faza / scurta ) Oem Valeo pe H7 provenite de pe A6 de mai sus. Sunt perfect functionale si merg pentru urmatorul retrofit ! Pret 100 lei si cuprinde 2 lupe cu 2 rame adaptoare la bec h7 si mufele aferente.

Stima
Hadobas Peter

Nel' 11-09-10 18:02

Aualeu!!:D:D Multumesc mult de tot domnule Peter!!! abia astept sa imi vina coletul!!Un om de incredere!Jos palaria! Multumesc mult si pentru bonus!!:)Apelati cu incredere la dansul!

Thomas Everywhere 12-09-10 22:14

2 Attachment(s)
salut, spune-mi si mie cat ma costa sa fac semnalele astea si triplele pe spate, modelul il stil...e CN3 :) mersi.

catageo 13-09-10 08:41

1 Attachment(s)
Cat ma costa sa-mi reconditionati 2 sticle de far pentru un bmw e46? Dupa reconditionare e posibil ca in scurt timp sa revina la starea initiala? Devine geamul mai sensibil? Multumesc mult.
Attachment 1652556

hadpeter 13-09-10 18:22

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3653778)
salut, spune-mi si mie cat ma costa sa fac semnalele astea si triplele pe spate, modelul il stil...e CN3 :) mersi.

Salut,
rasfoieste topicul si gasesti raspunsurile la toate intrebariile tale.

Quote:

Originally Posted by catageo (Post 3654358)
Cat ma costa sa-mi reconditionati 2 sticle de far pentru un bmw e46? Dupa reconditionare e posibil ca in scurt timp sa revina la starea initiala? Devine geamul mai sensibil? Multumesc mult.

120 lei setul iar reconditionatul este garantat 6-10 luni iar daca doresti extra protectie le si foliezi (mai prelungesti reconditionatul cu inca 1-2 ani).
p.s. - nu ma ocup de folieri, aceasta se poate realiza la orice firma de publicitate inclusiv la cei care monteaza folii auto.

Stima
Hadobas Peter

All times are GMT +2. The time now is 05:20.

- Copyright 2026 4Tuning