![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
4 Attachment(s)
Buna ziua!...Asa ceva puteti sa "readuceti la viata" ? Stopuri Passat B1 Coupe!Unul este intreg,celalalt are 2 bucati lipsa.Astept raspunsul dumneavoastra pe PM!Multumesc frumos!
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut,
revin cu intrebare. Se pot face geamuri clare pt proiectoarele din poze? Si daca da , in cat timp si la ce pret? Am renuntat la ideea cu retrofitul farurilor pe Civic, pt ca am descoperit ca am lupe in proiectoare, si o sa pun instalatia de xenon pe ele. Ms anticipat O zi buna |
35 Attachment(s)
Quote:
__________________________________________________ __ Up^^ la produsele pentru daciute ! __________________________________________________ __ Am un nou kit de lupe de pe pe D2S cu masca nichelata cu tot care isi aseapta clientul. __________________________________________________ __ Intre timp : - Executat geam proiector Logan - Executat geam proiector Autobus - Executat geam proiector Man - Reconditionat stop Ford Tranzit Connect R - Executat set geamuri clare Skoda - Executat geam proiector Laguna II - Reconditionat si executat geam semnalizator Audi A4 - Curatat faruri Mercedes E-Classe si un polish profesional - Efectuat polish profesiunal pe faruri de Audi A6 Stima Hadobas Peter |
cat ajunge sa imi faci si mie 4 sticle clare pentru un bmw e36 cele rotunde din interiorul farului
|
2 Attachment(s)
un polish pentru farurile astea cat ajunge?chrysler 300m
|
Quote:
__________________________________________________ Quote:
|
Quote:
mersi...;) |
40 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !!
_____________________________________ Intre timp : - Reconditionat stop Opel Vivaro - Executat geam proiector Man - Executat geam proiector Iveco - Executat geam proiector Passat - Reconditionat stopuri Audi 80 CC - Executat geam proiector Logan - Executat geam bord Skoda Octavia - Executat lucrare custom pe semnale de Seat Cordoba - Executat geam far Grand Cheroke - Executat geam proiector Grand Cheroke - Curatat faruri Mercedes E-Classe Stima Hadobas Peter |
11 Attachment(s)
Un proiect pretentios cu multe modificari... adica pentru mine.
Lucrare efectuata cu kit proiectoare bi-xenon de generatia 3-a model Asia. Stima Hadobas Peter |
23 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !
Mai am un set de semnale pe garnitura 1300 mate ( 50 lei transport inclus ) _________________________________________ Intre timp : - Reconditionat stop Scenic - Executat set geamuri proiectoare A4 - Reconditionat set semnale Passat si executat 2 seturi de geamuri - Reconditionat stopuri Passat - Din 4 faruri Audi A6 am facut 2 complect functionale pe D2s - Executat geam bord Mercedes Cobra __________________________________________ Am un kit lupe ( 1 faza / scurta ) Oem Valeo pe H7 provenite de pe A6 de mai sus. Sunt perfect functionale si merg pentru urmatorul retrofit ! Pret 100 lei si cuprinde 2 lupe cu 2 rame adaptoare la bec h7 si mufele aferente. Stima Hadobas Peter |
Aualeu!!:D:D Multumesc mult de tot domnule Peter!!! abia astept sa imi vina coletul!!Un om de incredere!Jos palaria! Multumesc mult si pentru bonus!!:)Apelati cu incredere la dansul!
|
2 Attachment(s)
salut, spune-mi si mie cat ma costa sa fac semnalele astea si triplele pe spate, modelul il stil...e CN3 :) mersi.
|
1 Attachment(s)
Cat ma costa sa-mi reconditionati 2 sticle de far pentru un bmw e46? Dupa reconditionare e posibil ca in scurt timp sa revina la starea initiala? Devine geamul mai sensibil? Multumesc mult.
Attachment 1652556 |
Quote:
rasfoieste topicul si gasesti raspunsurile la toate intrebariile tale. _________________________________ Quote:
p.s. - nu ma ocup de folieri, aceasta se poate realiza la orice firma de publicitate inclusiv la cei care monteaza folii auto. Stima Hadobas Peter |
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning