![]() |
Re: E36 - 325i Vanos '94
Felicitari!
Vorba lui Sparkle_81,a meritat tensiunea:lol: |
cuvintele sunt de prisos......curat si frumos...sa le invartesti multi kilometri de acuma incolo....te salut.
|
Va multumesc tuturor pentru pareri! Le apreciez foarte mult si sunt binevenite. Ma bucur ca va place ce am reusit sa fac cu ea.
Quote:
Nu am vrut neaparat sa creez tensiune ci sa actualizez cu ce s-a facut la masina in ordine cronologica, sa fie la sfarsit tot "pachetul" complet. Asa mi s-a parut natural. Quote:
Am avut destul timp sa ma gandesc la toate aspectele inainte sa fac pasul asta si sunt foarte multumit de alegerea facuta. Privind ultima parte din afirmatia ta. Eu zic ca acest aspect va fi introdeauna unul subiectiv, nu cred ca exista asa ceva pana la urma. Indiferent, iti multumesc pentru parere si o apreciez! Quote:
Vei avea ocazia sa o vezi live si te vei lamuri ca nu este nu stiu ce minunatie, pana la urma este ca si orice alt e36 doar ca il intretin si am grija de el cat de bine pot. Poze mai profi o sa primeasca doar la meeting, sper. Nu am aparatura necesara pentru ceva profesional. Quote:
|
|
M-am udat de la pozele astea:)):)):))
Frumos fitment! |
garantat tu nu esti ca altii de "prin zona" ce isi achizitioneaza roti cu imprumut si le joaca pivotii , sau pun roti de 2000 de euro si eleron ltw dar au podeaua ruginita si ei vopsesc masina la exterior integral (lasand podeaua asa "ca mai tine asa" ) ...
esti un baiat ce face totul ca la carte ... exact cum trebuie facut ... Tot respectul pentru tine , si pentru tot ceea ce ai facut pana acum ! SA NU TE SCHIMBI NICIODATA IN PRIVINTA MASINILOR , ESTI FOARTE ECHILIBRAT DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE !!! |
Superba!!! Ce amortizoare folosesti pe spate?
|
:shock::shock::shock::shock::shock:
Felictiari!!!!! Astept sa vad minunatia asta de masina la Meeting. |
Frumoasa ..
|
Multumesc, Driv3r2003!
Quote:
Quote:
Masina am facut-o expres pentru mine, nu ma intereseaza si nici nu m-a interesat vreodata vreun anumit statul social superficial de "vedeta". Pun pasiune in ceea ce fac si apreciez oamenii care sunt la fel sau apreciaza astfel de lucruri, altceva nu mai conteaza. Puteam foarte frumos sa ma apuc sa-mi umplu masina cu tot felul de spoilere, grile, prelungiri s.a.m.d. ca sa ma vada din avion si nu sa ma apuc de insonorizare sau mai stiu eu ce alte modificari de ordin tehnic pe care nu le vede nimeni. Daca unele "modificari" nu le-am facut nu inseamna ca nu le-am putut face sau nu mi-am permis, ci pur si simplu, dupa cum spuneam mai sus, masina am facut-o pentru mine si tot ceea ce implica acest aspect. Intodeauna am incercat sa fac asa cum se face treaba, sau chiar mai bine. Problema apare de aici, majoritatea dintre noi nu avem masinile de noi, unii le scot doar in week-end-uri sau mai rar, iar altii umbla cu ele zilnic (aici ma numar si eu). Asta inseamna ca poti sa incerci sa le intretii cat de bine poti fiindca tot o sa mai apara probleme minore sau majore pe parcurs (ba iti trage o usa in portiera, ba se usureaza cainele pe janta proaspat polish-ata, ba primesti un gainat cat o omleta care ataca lacul, si pot continua mult si bine cu tot felul de exemple mai mult sau mai putin relevante care de cele mai multe ori fac diferenta). Iti doresc succes si tie cu masina ta! Multa sanatate si numai bine! Quote:
Toata suspensia este TA-Technix. Inca se comporta bine dupa cativa ani de folosinta. Urmatoarea, mai mult ca sigur, va fi una cu cel putin o clasa peste aceasta, ceva mai premium. Deocamdata astept sa vad cand o sa inceapa sa dea semne de oboseala. Quote:
Ma bucur ca iti place insa ai mai vazut masina, nu e nici o "minunatie", are si ea minusurile ei daca te pui sa o iei la puricat. Pana la urma conteaza ca o sa fim noi, cei pasionati de ceea ce facem si o sa avem despre ce discuta. Sa stii ca si eu deabia astept sa-ti vad masina, ce modificari i-ai mai facut de cand am vazut-o ultima oara. Una e in poze iar alta e realitatea. ;) Succes sa ai cu masina cat si cu organizarea! Inca o poza de ansamblu. https://i.imgur.com/yW7CZiR.jpg |
Cosmine cum treci peste limitatoare...tare joasa ii,nu o freci pe sub...?
|
Pe 1,2 si 3 e tuning fest la Piatra Neamt. E vreo posibilitate sa ajungi si tu ?
|
Perfecta.....Felicitari!!!
|
Multumesc, JoeM6!
Quote:
Quote:
Din pacate n-am cum sa ajung, am programul incarcat. Inca doua poze la lumina tungsten. https://i.imgur.com/2qoriG5.jpg https://i.imgur.com/en2ICC5.jpg |
Masina este wow, felicitari !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning