Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

hoinar 12-03-07 19:03

Re: Alba Iulia

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 794407)
chair vrei sa-l desfaci???.....dar de ce mah?......ai patit ceva la el?....alin...pai deasta am zis ca sunt lucruri pe care nu le-am inteles!

teoretic ar trebui sa stie notarul (desi nu m-ar mira sa fie pe langa), sau, daca nu, am o prietena care e avocata. sper ca ne descurca ea daca e cazul.

dom' presedinte, as veni eu la demontat, ca-mi place sa surubaresc de numa :) poate nu ma crezi, da' chiar imi place. inclusiv mirosul de benzina si ulei si mizeria de la un motor nu ma face sa stramb din nas :idea:

ab79fly 12-03-07 19:03

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 794407)
chair vrei sa-l desfaci???.....dar de ce mah?......ai patit ceva la el?....alin...pai deasta am zis ca sunt lucruri pe care nu le-am inteles!

la pistonu 4 am compresie 3,5 :(

ab79fly 12-03-07 19:05

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 794427)
teoretic ar trebui sa stie notarul (desi nu m-ar mira sa fie pe langa), sau, daca nu, am o prietena care e avocata. sper ca ne descurca ea daca e cazul.

dom' presedinte, as veni eu la demontat, ca-mi place sa surubaresc de numa :) poate nu ma crezi, da' chiar imi place. inclusiv mirosul de benzina si ulei si mizeria de la un motor nu ma face sa stramb din nas :idea:

SUNTETI INVITATII MEI

hoinar 12-03-07 19:05

adi, tata, imi dai accept la mess? ca de ieri te-am pus in lista si tu nika. numa' daca nu e bun id-ul ce l-ai pus pe site. merci

silk' 12-03-07 19:07

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 794435)
adi, tata, imi dai accept la mess? ca de ieri te-am pus in lista si tu nika. numa' daca nu e bun id-ul ce l-ai pus pe site. merci

sigur ca da.,....nu am mai intrat pe mess nu de alta.!!!!!....2 sec

sapporo77 12-03-07 19:20

bai baieti hai ca am nevoie de meserias langa mine stiu ca aveti in capusor un pic de mecanica, poate va dati ruma si va faceti mecanici si ma scapati si pe mine de munca asta :))

riv_gms 13-03-07 13:43

ooHHooooo MOSILOR VAD K MIJCATI NU GLUMA ... STIMA SI RESPECT IN WEEK ASTA AJUNG SI EU IN ALBA ... DAK ... NE ADUNAM SI NOI ...KRE VREI .... KRED K VIN CU MONSTRULETUL CEL NOU .... 525TDS

bogdan100 13-03-07 13:58

ce masina ii "asta noua"?:D

riv_gms 13-03-07 14:08

1 Attachment(s)
AM SCAPAT DE OPEL...SI AM AJUNS LA ASTA ... DAR SUNT UNELE MICI PROBLEME CU EA ... NU AM CONDUSO INK PT K PICIORUL ARE CIMENT PE EL DAR CONDUCE "FRATELE MEU" SI SE SIMNTE ...
BMW 525tds .... [FULL OPTION]DAR CU MICI PROBLEME ICI PE COLO
nu vreau sa ma laud cu ea ... pt k nu stiu kt o sa fie pe la mine ... k am nevoie de bani sa ma mut cu nevasta si cu fata .... si`n telegeti ...

hoinar 13-03-07 14:21

Quote:

Originally Posted by gms-ul (Post 795727)
AM SCAPAT DE OPEL...SI AM AJUNS LA ASTA ... DAR SUNT UNELE MICI PROBLEME CU EA ... NU AM CONDUSO INK PT K PICIORUL ARE CIMENT PE EL DAR CONDUCE "FRATELE MEU" SI SE SIMNTE ...
BMW 525tds .... [FULL OPTION]DAR CU MICI PROBLEME ICI PE COLO
nu vreau sa ma laud cu ea ... pt k nu stiu kt o sa fie pe la mine ... k am nevoie de bani sa ma mut cu nevasta si cu fata .... si`n telegeti ...

ma bucur ca ne spui ca o sa vii weekend-ul asta in alba. intalnirea ne-am hotarat s-o tinem tot duminica la ora 17:00 omv stadion. parcarea din spate. ca deja suntem multi si nu ne ajunge parcarea din benzinarie :)

bogdan100 13-03-07 14:25

frumos,frumos :)

riv_gms 13-03-07 14:43

prezent ... si cu aia mik :) k vrea sa se joace si ea cu masinute

ab79fly 13-03-07 15:15

trebuie sa hotaram cine sunt membrii fondatori si cine e in "consiliul de conducere .. ASTA URGENT ca sa putem da drumul la ACTE

ab79fly 13-03-07 15:17

si apropo ... va costa 1 lada de bere mie .. si lui ced ce vrea ea .. de azi dim imi frec creierii cu actele .. :) glumesc :P cu lada .. cu frecatu nu ... :((

riv_gms 13-03-07 15:52

fratilor dak este ceva bani ... rog sa ma anuntati ... k pun prin posta pun prin wester si vii trimit si eu ... stima si respect

All times are GMT +2. The time now is 08:27.

- Copyright 2026 4Tuning