![]() |
Re: Alba Iulia
Quote:
dom' presedinte, as veni eu la demontat, ca-mi place sa surubaresc de numa :) poate nu ma crezi, da' chiar imi place. inclusiv mirosul de benzina si ulei si mizeria de la un motor nu ma face sa stramb din nas :idea: |
Quote:
|
Quote:
SUNTETI INVITATII MEI |
adi, tata, imi dai accept la mess? ca de ieri te-am pus in lista si tu nika. numa' daca nu e bun id-ul ce l-ai pus pe site. merci
|
Quote:
|
bai baieti hai ca am nevoie de meserias langa mine stiu ca aveti in capusor un pic de mecanica, poate va dati ruma si va faceti mecanici si ma scapati si pe mine de munca asta :))
|
ooHHooooo MOSILOR VAD K MIJCATI NU GLUMA ... STIMA SI RESPECT IN WEEK ASTA AJUNG SI EU IN ALBA ... DAK ... NE ADUNAM SI NOI ...KRE VREI .... KRED K VIN CU MONSTRULETUL CEL NOU .... 525TDS
|
ce masina ii "asta noua"?:D
|
1 Attachment(s)
AM SCAPAT DE OPEL...SI AM AJUNS LA ASTA ... DAR SUNT UNELE MICI PROBLEME CU EA ... NU AM CONDUSO INK PT K PICIORUL ARE CIMENT PE EL DAR CONDUCE "FRATELE MEU" SI SE SIMNTE ...
BMW 525tds .... [FULL OPTION]DAR CU MICI PROBLEME ICI PE COLO nu vreau sa ma laud cu ea ... pt k nu stiu kt o sa fie pe la mine ... k am nevoie de bani sa ma mut cu nevasta si cu fata .... si`n telegeti ... |
Quote:
|
frumos,frumos :)
|
prezent ... si cu aia mik :) k vrea sa se joace si ea cu masinute
|
trebuie sa hotaram cine sunt membrii fondatori si cine e in "consiliul de conducere .. ASTA URGENT ca sa putem da drumul la ACTE
|
si apropo ... va costa 1 lada de bere mie .. si lui ced ce vrea ea .. de azi dim imi frec creierii cu actele .. :) glumesc :P cu lada .. cu frecatu nu ... :((
|
fratilor dak este ceva bani ... rog sa ma anuntati ... k pun prin posta pun prin wester si vii trimit si eu ... stima si respect
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning