Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/12323-prinde-logan-1-4-1-6-blana.html)

Cr1Sty_xxl 08-08-06 09:02

Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?

vad ca ai inceput sa gandesti si tu..:)

fuzzy 08-08-06 09:05

Quote:

Originally Posted by Feryan
Cel mai bine ar fi ca un moderator sa faca curatenie pe aici sa lase doar posturile la obiect si restul sa le mute intr-un topic pro contra logan, ca deja se abereaza mult offtopic pe aici.

exact.... parca prea sunt multi cei care au multe si degeaba de zis.....

Feryan 08-08-06 09:41

Eu am scris de 3 ori cat prinde un logan si odata am facut o gluma cu 300km/h dupa care am bagat a 5-a... dar s-au pierdut in tone de blabla asa ca ideea era sa mutma discutia bla bla in alta parte.

fuzzy 08-08-06 09:50

Quote:

Eu am scris de 3 ori cat prinde un logan si odata am facut o gluma cu 300km/h dupa care am bagat a 5-a... dar s-au pierdut in tone de blabla asa ca ideea era sa mutma discutia bla bla in alta parte.

pey ia zii: facem un topic de PRO si CONTRA logan???? sa se abereze acolo cat cuprinde :D

Cr1Sty_xxl 08-08-06 09:58

da...kiar as vrea.. sa se abereze la greu acolo..;)

Feryan 08-08-06 10:16

Daca ai puea muta si blabla-ul de aici acolo ar fi un inceput excelent :lol:

fuzzy 08-08-06 10:31

Quote:

Daca ai puea muta si blabla-ul de aici acolo ar fi un inceput excelent :lol:

pey sa fie atent si vreun moderator paici.... deschideti unul din voi topikul: Logan: PRO si CONTRA..... sa aberam acolo oka? :d:d:d

dolb 08-08-06 11:21

Quote:

Oricum te fac ma nu te mai plange 8) hai nu fi trist asta este realitatea :D Cat despre problemele de la logan :D haha vrei sa iti gasesc problemele de la golfu tau? :D nu imi incape forumul ca sa le scriu pe toate asa ca ciocu mic:)
Si este valabil pt orice masina. Eu am prieteni care au dat 30.000 de EUR pe masina noua si s-au dus cu ea la producator cu defecte de fabricatie.
Ca sa nu mai zic de masinile de la Giurgiu... stiti cum stau masinile scumpe in zona libera? hehe si voi le luati de noi... stau in ploaie pline de praf cateva din ele cu niste plastice pe parbriz si luneta. Asa ca nu mai comentati de logan ca comentati degeaba.

golfu e OK .. il am de un an de zile ( adus din germania la 200 de mii de km, acum are 260.000) si vreau sa iti spun ca in afara de ulei si pneuri ( le-am schimbat ca am luat unele noi noutze pt iarna) nu i-am schimbat nimic !!

dolb 08-08-06 11:21

fiecare cu norocu lui la masini

Cr1Sty_xxl 08-08-06 11:22

oricum masina straina ramane totusi straina..si e OK

dolb 08-08-06 11:25

niciodata ! nu compara ceva facut de ROMAN ( poate si francez) cu ceva facut de neamt! se stie ca nemtii fac cele mai bune masini din lume :| punct.

Cr1Sty_xxl 08-08-06 11:40

Quote:

Originally Posted by dolb
niciodata ! nu compara ceva facut de ROMAN ( poate si francez) cu ceva facut de neamt! se stie ca nemtii fac cele mai bune masini din lume :| punct.

perfecta dreptate..;)8)

siadimet 08-08-06 13:02

Quote:

Originally Posted by dolb
PRO logan daca e folosit in scopuri pasnice CONTRA daca e folosit de tupeistii astia de zic ca ma fac cu golfu meu :|

stii ce?hai sa ne vedem in seara asta in ploiesti,la ce ora zici tu.aduci golful si ne dam cum vrei tu.eu o sa aduc pe cineva sa filmeze.astept raspuns.daca refuzi,inceteaza sa mai postezi aici.

siadimet 08-08-06 13:10

sau in bucuresti.pe mine nu ma deranjeaza sa fac ceva kilometrii daca asta e singura modalitate de a convinge pe cineva de performantele masinii mele.

siadimet 08-08-06 13:14

duminica seara,am provocat un golf de 110 cai,tdi.m-a intrebat ce rost are sa ne dam.dupa ce l-am intrecut pe 400 de metri cu un tir,a vrut el sa ne mai dam.i-am raspuns:CE ROST ARE?

All times are GMT +2. The time now is 01:40.

- Copyright 2026 4Tuning