![]() |
Re: Nfsug2 pe net
AdiNX....frate...e full serverul...fa-l shi u mai mare pls...k vreau sa vad dk fucctioneaza... pls
|
Quote:
|
Re: Poze cu masinilea voastre din UG1 si UG2
nu pricep ce are atat de special civicu ala... e in mare parte stock... adica doar vopseaua e schimbata si are un vinil, i-ai pus hidraulice, jantele cred k sunt stock, nu are turbo (se vede dp gauge)...
intrati pe http://www.nfsunlimited.net si faceti-va acolo garaj(e)... vedeti-le pe ale mele de la semnatura ;) |
:???: ma adinx...am facut tot am facut bine dar cand intru in joc si dau la LAN nu imi gaseste nici un server....nush dc...si am facut tot bine...da si tu add pe messenger la : Al3x_162006 sa imi explici dak vrei cum sa fac ca nu imi merge :( :cry:
|
Re: NFS Most Wanted online
ma bogdan C.E.T. ...am pus la hamachi serveru ala ( raceus ) si in Hamachi imi apare...sunt si jucatori cika...dar cand intru in MW si dau la lan nu imi apare nici un server oare dc :( ?
|
da...dar nu observi vinylul??? nu ti-se pare cunoscut??? sau cumva schimbat...ai vinylul ala in nfsu2??? ;)
|
sa mai lasati shi voi id-uri de mess p'aici al meu e matza_mihai
|
Salutare! Mi-am instalat si eu Hamachi si va astept :-)
|
Bag nfsu' bag hamachi si mai aveti un jucator >:)
|
Re: NFS Most Wanted online
Am jucat acuma o gramada cu bogdan si inca 2 ...MW in retea cu hamachi...ce mijto e :D ..care vrea sa mai joace dati Add pe messenger la id asta ::arrow: Al3x_162006 ...:rolleyes2 e mijto tare in retea :D 8) :twisted:
|
ok ok... seamana cu vinylu` din 2F2F dp supra, dar calitatea imaginii este atat de slaba ca nu mi-am dat seama din prima ;)
|
mi-am instalat iar nfs u2 ... dar sa mor daca merge..am luat crack speed si l-am copiat acolo unde s-a instalat jocu' dar cand deschid imi da eroare..spune ca speed.exe have a problem ..need to be closed.. etc etc... concluzia ca nu merge de nici o culoare )) stie careva ce draq sa fac???
|
Il pui din nou sau pui alt crack.Si daca ai kitu eu nu l-am instalat am dezarhivat niste arhive si a mers;)
|
pai eu am instalat de pe 2 arhive cu fantom cd.. pune si eu te rog frumos crackul tau..poate am noroc ...
|
asta este crack pt NOCD ... le copiezi akolo in folder le suprapui si voila :) tre sa mearga ! sa ne zici daca iti functioneaza ... daca tot nu merge poti sa ne cauti si pe mess ca nu ne suparam ! bft
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning