Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

slip 12-01-07 15:54

Re: Intalniri Iasi!

e bine sa stam uniti... si in felul asta o sa fie o intalnire lunara in unul din orase...care o sa se lase cu poze si filmuletze multe :D (de restul nu vorbesc..si nu stiu ce nebunii o sa fie)
deci..dak se organizeaza o intalnire de genul... Vineri data..ora.. in Iasi ..spre exemplu... intalnire lunara.. atunci se aduna din mai multe parti...
luna viitoare.. la piatra.. apoi la bacau/..
sau orice alta ordine..nu asta conteaza ...
eu zic k ar fi frumos totusi sa organizam o intalnire de asta... mai iesi din oras..mai vezi altceva.. ;) o data pe luna.. :D a?ce ziceti? merge? eu m-ash baga...
dak e cineva de acord..sa ridice mana :lol: :)) sau picioru..de pe pedala...
astept si opinii .. poate poate.. mai bine sa avem de unde alege ideile decat sa fim in pana de idei...

pana atunci..numai bine..
va salut..

cu respect..slip

Ali_ump 12-01-07 16:05

Quote:

Originally Posted by slip (Post 695455)
e bine sa stam uniti... si in felul asta o sa fie o intalnire lunara in unul din orase...care o sa se lase cu poze si filmuletze multe :D (de restul nu vorbesc..si nu stiu ce nebunii o sa fie)
deci..dak se organizeaza o intalnire de genul... Vineri data..ora.. in Iasi ..spre exemplu... intalnire lunara.. atunci se aduna din mai multe parti...
luna viitoare.. la piatra.. apoi la bacau/..
sau orice alta ordine..nu asta conteaza ...
eu zic k ar fi frumos totusi sa organizam o intalnire de asta... mai iesi din oras..mai vezi altceva.. ;) o data pe luna.. :D a?ce ziceti? merge? eu m-ash baga...
dak e cineva de acord..sa ridice mana :lol: :)) sau picioru..de pe pedala...
astept si opinii .. poate poate.. mai bine sa avem de unde alege ideile decat sa fim in pana de idei...

pana atunci..numai bine..
va salut..

cu respect..slip

man ideea e super ...dar sa vedem si parerile celorlalti si o sa stabilim exact dupa ce isi mai dau cu parerea baietii..
io unu o sustin si am vb si cu baiestii de aici de chestia asta....

slip 12-01-07 16:17

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 695464)
man ideea e super ...dar sa vedem si parerile celorlalti si o sa stabilim exact dupa ce isi mai dau cu parerea baietii..
io unu o sustin si am vb si cu baiestii de aici de chestia asta....

ar fi prea tare ;) :D sa ne iasa toata combinatia asta ..in felu asta ne cunoastem...ne unim fortele...si iese sigur ceva frumos..sa le mai dam peste nas bucurestenilor ;) k sunt cativa din ei kiar aroganti...si nu e frumos fata de noi...
ce dak suntem moldoveni? nu suntem oameni si noi? noi nu putem organiza evenimente?? eheeee..... las k mai vedem noi ;)
provincia vine tare din urma :D
hai sa facem o treaba ca la carte si in felul asta aratam ca si la noi se poate...
nu stiu dak ai vazut vreo poza de zilele astea..de la intalnirile trecute...dar...avem masini tari..masini frumoase.. avem show off ...avem de toate.. numai sa fim uniti sa putem face impreuna toate astea...
sa fim mai uniti...mai prietenosi... mai altfel.. pt k din cate am observat si in iasi...sunt masini super.. dar oamenii care le conduc.. ori sunt catastrofe.. ori sunt "prea tari" pentru noi muritorii de rand ;) ... adevarat.. nu toti..dar majoritatea..

pentru oamenii care organizeaza intalniri si care le onoreaza.. numai respect.. de la ZZARAAZZAAA :lol:
vorbim ;)
salut

bakal 12-01-07 18:35

eu sustin.

XS Tuner 12-01-07 18:37

Pentru adevaratii domni din toata moldova... numai respect.

vladutzz 12-01-07 23:21

nici in seara asta `nam scapat de Pokemoni....damn police..
legat de loganuri...mare grija la : LOGAN rosu, verde, galben(cu sah taxi si folie p geam)
le distingeti simplu, prin antena de pe cupola, in partea din spate a acesteai.
sunt dotati pokemonii astia..:rolleyes2

slip 13-01-07 01:47

pentru toti cei care se uita si pe aici... intrati pe linku urmator...
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30915-intalnire-lunara.html

si acolo aveti de votat... intalniri lunare...
v-am salutat...

CRyS` 13-01-07 10:47

Topicuri destul de interesante:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30909-___-mega-intalnire-primavara-europeana-___.html
si
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30912-___-super-votul-intalnirea-martie-___.html

Super Mega Intalnire De Primavara Europeana....!

cristi_407 14-01-07 14:38

Cand va mai fi uramtoarea intalnire din Iasi poate vin si eu..daca ma primiti :hug:

slip 14-01-07 14:46

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 697823)
Cand va mai fi uramtoarea intalnire din Iasi poate vin si eu..daca ma primiti :hug:

vineri ... cred k ora 9.. te asteptam ;) primi p oricine.. numa sa nu se sara calu si sa nu fie d'aia care se sparg in figuri..
cand e de dat..ii dam..cand stam stam
numa bine...va astept .. .

CRyS` 14-01-07 16:03

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 697823)

Beyyy Cristi...eu am dat peste tine de prea multe ori... niste blitzuri,cateva claxoane ... nu prea ai remarcat :) Te asteptam!

cristi_407 14-01-07 16:06

Scuze..nu am vazut.. Cand o sa fie viitoarea promit ca vin :)

Vladutzzz_sv 15-01-07 06:33

Vezi poate agati pe drum si inca 2 bacauani are stau prin iasi....:)

SFW 16-01-07 00:23

Quote:

Originally Posted by Vladutzzz_sv (Post 698874)
Vezi poate agati pe drum si inca 2 bacauani are stau prin iasi....:)

:rolleyes2 care? care? :rolleyes2 :D
Tipul ala cu vw-ul stricat? :lol:

Vineri nu pot sa ajung .... nu o sa fiu in oras :neutral:

CRyS` 16-01-07 00:30

Da da da...Tipu ala...asea!El si cu inca 1-2....unu cu 407 mic si rau si altu cu ... gti`ul ala negru....cu jante...da..da....jante...asea!

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning