Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Skoda Octavia Tour Sport (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/119364-skoda-octavia-tour-sport.html)

b31rmy 22-06-11 09:18

Re: Skoda Octavia Tour Sport

1 Attachment(s)
teaser

AndreiHTX 22-06-11 14:57

G R A V!
film ceva? si eu pun la cale ceva dar dupa ce voi fi low :D btw.. poti pune poza asta la o rezolutie mai mare ca vreau sa schimb wallpaper-ul:D

apropo.. o idee.. rama ce tu o ai neagra, nu crezi ca ar merge rosie ? o idee...

b31rmy 22-06-11 22:28

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4414803)
G R A V!
film ceva? si eu pun la cale ceva dar dupa ce voi fi low :D btw.. poti pune poza asta la o rezolutie mai mare ca vreau sa schimb wallpaper-ul:D

apropo.. o idee.. rama ce tu o ai neagra, nu crezi ca ar merge rosie ? o idee...

Mersi frumos :) Film nu am facut iar pozele la rezolutie mare nu le am inca , trebuie sa le mai editeze.
Rama nu cred ca o s-o fac rosie ptr ca si farurile au interiorul negru si se vede tot botul negru .. daca as face rama rosie nu stiu cat de bine s-ar vedea :)

AndreiHTX 22-06-11 22:35

ai dreptate.. acum am vazut si imaginea din semnatura ta si da bine si cu gurile negre de aerisire din spoiler.. o intrebare am si eu... de cand ai facut interiorul negru la faruri a fost afectata in vreun fel vizibilitatea? adica lumina farurilor a fost afectata?

b31rmy 22-06-11 22:39

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4415692)
ai dreptate.. acum am vazut si imaginea din semnatura ta si da bine si cu gurile negre de aerisire din spoiler.. o intrebare am si eu... de cand ai facut interiorul negru la faruri a fost afectata in vreun fel vizibilitatea? adica lumina farurilor a fost afectata?

Absolut deloc , am vopsit doar ce nu afecta lumina ..

AndreiHTX 22-06-11 22:39

multumesc frumos pt info! inca odata spun.. ai o masina grava! felicitari!

b31rmy 22-06-11 22:42

Mai e de lucrat pana ajunge la stadiul dorit de mine ...
Momentan ma gandesc la schimbarea culorii in candy apple,ramane de gasit un service aici care sa mi-o poata vopsii asa si sa iasa ca la carte ..
Si pana s-o vopsesc alte modificari de aspect.
Nu vreau sa ma grabesc sa iasa totul cum imi doresc si sa nu stau sa vopsesc elemente de n ori.

bogdy.ghetto 22-06-11 22:45

Pana sa scoate Theo Seatul Leon Candy nici nu stiati de culoare :)) si Theo stie culoare de la altcineva culoare e veche dar nu era pe masini in RO... era pe o pisica dar vopsita cu trafaletul.

AndreiHTX 22-06-11 22:48

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 4415719)
Mai e de lucrat pana ajunge la stadiul dorit de mine ...
Momentan ma gandesc la schimbarea culorii in candy apple,ramane de gasit un service aici care sa mi-o poata vopsii asa si sa iasa ca la carte ..
Si pana s-o vopsesc alte modificari de aspect.
Nu vreau sa ma grabesc sa iasa totul cum imi doresc si sa nu stau sa vopsesc elemente de n ori.

Mult succes, nervi de otel si buzunarul plin sa iasa tot ce iti doresti! pana una alta sa revii cat mai repede cu pozele!!

b31rmy 22-06-11 22:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4415726)
Pana sa scoate Theo Seatul Leon Candy nici nu stiati de culoare :)) si Theo stie culoare de la altcineva culoare e veche dar nu era pe masini in RO... era pe o pisica dar vopsita cu trafaletul.

Momentan am zis ca ma gandesc la schimbarea culorii, nu sunt sigur. Culoarea de pe seat-ul leon mi se pare foarte inchisa fata de ce vreau eu.

bogdy.ghetto 22-06-11 23:01

daca nu ma insel este Candy blood si inca o nuanta Kicker Candy (Blood Red) - Kicker Candy (Apple Red)

b31rmy 22-06-11 23:04

Eu am gasit 3 noante de candy red si anume :
Candy Apple Red (Hex: #FF0800) (RGB: 255, 8, 0)
Medium Candy Apple Red (Hex: #E2026C) (RGB: 226, 6, 44)
Dark Candy Apple Red (Hex: #A40000) (RGB: 164, 0, 0)

KTA87 24-06-11 18:58

Foarte frumoasa!! Felicitari! Grila ar fi singurul lucra care-mi displace. Mult succes! ;)

b31rmy 25-06-11 01:32

Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 4419788)
Foarte frumoasa!! Felicitari! Grila ar fi singurul lucra care-mi displace. Mult succes! ;)

Multumesc frumos dar cam ce anume nu iti place la grila ?:-)

b31rmy 25-06-11 13:04

15 Attachment(s)
Photo session by Alex Musat

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning