![]() |
Re: Masina mea Old School - BMW 2800 CS, an 1969
Quote:
P.s.: "Gletuiesti" si un Logan acolo?:lol: |
1 Attachment(s)
obligatii.
|
Fara indoiala cel mai frumos BMW pe care l-am vazut!!!Este superb acest model!!!
Felicitari pentru masina!!! |
In primul rand, RESPECT, pentru ceea ce faci si pentru curajul care l-ai avut sa te apuci de masina, una Superba.In al doilea rand, eu zic(stiu ca e greu) sa nu te grabesti si sa nu fi stresat ca merge greu, n-ai chef,timp, bani sa o termini repede, mai tarziu o sa-ti para rau de tot ceea ce am enumerat mai sus.M-ai bine mai greu si mai in detaliu, pentru ca e o masina rara si extrem de frumoasa la care, multi, nici nu viseaza sa o aiba.La final, cand o sa fie gata, o sa vina si satisfactiile....cel putin morale....
Bafta in continuare cu proiectul...., din pacate, in vremurile in care traim, doar cu atat te putem ajuta...:sad: |
bun si sprijinul asta. e important sa vezi ca sunt oameni care vor sa fie gata masina si s ao admire si te sustin psihic. de 2 luni sta iar degeaba....... ma pregatesc de iarna.o sa ma apuc eu de ea........am avut alte prob cu masina de zi cu zi........ pompa de motorina.....multa munca in zadar.dar sper sa o fac si sa ma focusez pe altceva
|
daca sti vre-un e 21 de vanzare abandonat la bani putini te rog frumos sa nu ma anunti ! sunt a 12-a nua m prea multi bani sa iau unu gata facut ! mi-ar place unul america style ( cu faruri patrate ) dar ma multumesc cu ori care din gama e21 nu conteaza starea ! actele sa mai fie :D
|
areun amic unu bunicel de vanzare. acuma depinde cat d eieftin vrei sa fie. gratis nu exista:PP
da un semn pe messenger si dau amanunte. f_ciprian |
1 Attachment(s)
la sueta
|
Vad un colt de 02 in prim plan, nu-mi amintesc sa fi citit nimic despre el!
??? |
este un coltisor. o sa fie si ala gata la vremea lui. momentan trebe facut cs si e 21
|
Respect pt ceea ce te straduiesti din toate puterile sa realizezi. Sunt convins ca o sa rezulte un produs de bun gust si de mare arta....sunt nerabdator sa vad produsul finit..asa ca nu renunta la proiect chiar daca ar trebuii sa sistezi 1 an lucrariile. Bafta !! :)
|
am sistat pana acuma. din ianuarie intru in el.
cu dor de munca.....am avut probleme peste probleme.......tre sa mi gasesc si un servici ceva.ca e tare nasol fara bani |
Sarbatori fericite ..
daca tot am avut atata timp la dispozitie si am frecat duda prin casa......m am gandit sa va dau cadou niste poze.......... care vrea poate sa dea cu like si share:PP nu e concurs,nu castigam nimic.:PPP https://www.facebook.com/BmwRestorations |
Quote:
|
ms mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning