![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Quote:
o sa fie belea cu jantele alea... |
Problema rezolvata! Frane ca si achizitzionate!
|
ai timp de forum ah ?
|
Bobi vi la valcea zilele astea ? Dar cu ursu nu cu balena :)
|
Quote:
|
sa pui si tu poze cu ce imbunatatiri ii mai aduci...
|
Saptamana viitoare o sa-i pun si franele si alte jante! O sa pun si poze!
|
Quote:
Pffffuiiiiii cum sunt noile jante :peace:, sunt foarte frumoase si actualele dar astea noi sunt dementiale :yes:. Mai mult nu zic :paper: . |
Abia astept sa vii la Valcea cu ursu ....ieri cand te-am avzut prin ostroveni cu E60:( m-am intristat credeam si eu ca aud fsss fsssss.......:P Bafta cu ursu si chiar sunt curios noile jante ce jante sunt...nu divulgi nimic???Bafta, Doamne ajuta!
|
e pare ca ursul a ajuns la ploiesti...eram linistit la petromul de la intrarea in ploiesti si aud un zgomot periculos...cand ma uit vad un superb urs albastru inconfundabil...sunetul bovului este super...ma bucur ca esti unul din locuitorii ploiestului.....
|
era tatal lui...venea omu de la munca....regulamentar , cu basca dreapta..:))
|
am vazut si eu cand a adus masina la ploiesti,si nu pot sa spun decat ca arata extraordinar,cred ca si nemtii ar fi cu gura cascata:spoiler fata cu o "gura" ca ptr un urs infometat de victime,culoare albastru marin sa sara in ochi imediat,rollcage ca sa arate ca are putere;si banuiesc ca e si usurata ca omu nu avea nici cheie de roti la el...
ca sa mai un urs de vis,multa bafta in continuare si sa arzi cat mai multe gume |
am vazut masina indeaproape e "ceara":lol:
Masina de nota 10 bravo bobi!:twisted: Si totodata cred ca o sa mai castig 20-30 de cai cu jantele tale:lol: |
5 Attachment(s)
frati ursi la o intanlire.nu s-au mai vazut de mult ..320i si 316is....:))
masina e o bruta....cea mare am inteles ca a facut ravagi in bucuresti in seara asta si cea mica in ploiesti.... deci MOM FORTZA peste tot.......:lol::lol: |
frumoasa foc a iesit....un telefon puteati sa dati si voi, sa ziceti ca veniti pe ...2
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning