![]() |
Re: Evacuari custom INOX
1,6 scuze
|
1 Attachment(s)
salut,am trecut acum vre-o 2 luni pe la voi pe la garaj cu un Civic Type R.
vroiam sa imi fac evacuare decat pe i parte si asteptam raspuns de la voi... pana la urma sa zicem ca as vrea sa renunt la un catalizator...o sa atasez o poza cu ce vreau :D imi puteti spune un pret pentru lucrare? ms |
Re: Evacuari INOX, Trasee Intercooler etc.
m-ar interesa o evacuare cu servisori pentru o dacia supernova, dar fara toba finala, cat m ar costa?astept , multumesc
|
Quote:
Quote:
|
Recomand!!!!
Am apelat si eu la tavy pentru o evacuare , rezultatul este extraordinar :-P:-P o sa incerc sa fac un filmulet cat mai repede :lol: |
Quote:
|
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
In cele din urma am reusit sa pun si eu poze p'aici, se poate vedea lucrarea lui Tavy cel atent la detalii mai ales cand vine vorba de tipsuri si de distanta inte ele si bara. Le am montate din vara asta( pe langa restul evacuarii incepand cu catalizatorul, toba intermediara si un minunat Y la final) si pana acum nici o problema. Va multumesc baieti inca o data:)
|
ms harry, PS FORZA ROYAL WOLF:))))))
si era mai simplu sa spui toata evacuarea:)) ca ai uitata downpipe ca deh ai si tu un melc micut |
AUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Las' ca-i bun melcul meu, are coarne mari :twisted:
|
A da, si trebuie sa vorbim in curand despre traseul de admisie....il gandim(gandesti) bine :))
|
Quote:
|
Scrie ROYAL...Tavy, ROYAL....tz tz tz, nimic nu stii:punch:
|
salut!
am un bmw e46 318d, vreau sa ii fac traseul complet din inox, adica de la flexibil pana la capat. vreau sa schimb si flexibilul. spune-mi exact cam cat ma costa! te salut. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:22. |
- Copyright 2026 4Tuning