![]() |
multumim domnu cristi..!!!
|
sambata ora 17.00? stadion?
|
Prezent ba dar... daca e sa ne plimbam prin orash...lasa-m centru ca ai vazut ce aglomeratie era....si faza nu`i de masini...e de pietoni...din fata iti vin masini cu farurile aprinse iti bat in ochii si pietonu trece pe zebra , ai vizibilitate redusa...e riscu mare...noi sambatata am avut noroc...bine ca am fost si atenti si n-am gonit ca nebuni...dar se putea intampla...doamne fereste...sambata vin si vecini mei...
|
asha este. lasam centrul. cautam altceva. trebuie sa stabilim atunci.
|
sambata asta vine shi eeuuuuuu, sambata trecuta am fost plecat la fagarash, am avut meci in deplasare... soartaaaaa....
AM O SURPRIZAAAAAAAA!!!! :) |
vii cu sprinterul?
|
nu... pe asta o pastrez pt mai tarziu :)) cand o sa fie nevoie de carat carnea shi scaunele pt gratare :)))...pt sambata am alta ... e verde :))
|
u made me curious... :)
|
aasta era shi ideea :twisted: statzi shi fierbetzi :)))mai sunt cateva zile pana sambata... cine are noroc... o sa afle mai devreme :)
|
Re:
Quote:
|
deci, sambata la ora 17, la stadion? daca schimbati locatia sa anuntati!
|
Uai sa ni dai nr tau di tilofon + ca a zis si prietenul ala a tau ca vrea sa vina cu frigiderul albastru....l-am vazut prin orash .... avea stickare lipite...
|
0745063453
|
ii asteptam si pe cei din Anonymus :wink: si cu asta am facut postul cu nr 400 8)
|
sa nu zimi zice ca ti-ai luat ce mi-ai zis atunci in masina. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning