![]() |
Re: '00 - Integra DC2 Type-Rx - 1.8 VTEC (B18C) - NEW PICS !!!
Quote:
|
daca ajungi pe la bv sa ma anuntii daca nu ne vdm la paltinis!
|
Quote:
|
da cand se merge la paltinis?
|
23-25 iulie , mai multe detalii aici
|
1 Attachment(s)
Gata vacanta, de duminica am revenit la a2a casa. Tin sa multumesc celor care s-au deplasat ceva km sa ne intalnim, domnilor placerea mare mi-ati facut.
Despre masina ce sa zic va trebui sa intre putin la reparatii: - scutul de la galerie si galeria un pic indoite dupa ce am luat doi bolovani pe valea Oltului - un zgomot ca un pacanit pe partea dreapta fata cand trec peste denivelari - burduful interior de la planetara stg, care l-am vazut rupt cand eram prin Germania la intoarcere, trebuie inlocuit(cred ca am lovit ceva sub masina si l-a ciupit) - buza fata si pragurile vor trebui din nou revopsite - mocheta din portbagaj trebuie spalata ca e plina de ciocolota :oops: - curatenie maxima in interior ca e plin de praf, nici nu vreau sa stiu cum e filtru de aer :evil: Dar pana sa ma apuc de treaba am mai achizitionat ceva, astazi am facut plata pentru doamna bara din poza de mai jos iar acuma astept nerabdator livrarea :D. Cred ca am sa aman si vopsirea eleronului, pragurilor si a buzei fata pana ce primesc bara sa le pot face toate odata. P.S. Alin inca mai astept pozele :twisted: |
bara mugen :) nice one
|
nice one mate.....e ceea ce recomanda doctorul! pacat de pagube....!
|
Da, bara Mugen o sa mearga bine cu pragurile si eleronul, mai trebuie numai capota acuma :twisted:
@Milad, putea fi si mai rau, astea se repara. |
Tu nu ai stiut ca esti in RO?:D,asta e tara tuturor gropilor
Lasa ca rezolvi tu si cu reparatiile ,asta ca sa nu te plictisesti,asa e si la mine cand zic ca totul e brici masina merge super ,mai mult ca sigur a doua zii trebuie sa dau o revizie la masinuta. |
10 Attachment(s)
:) gata
|
Frumoasa masina ai :) Bafta si multi km fara inccidente :D
|
Good stuff,looking forward to seeing it with the new items on ;)
|
In sfarsit ai reusit sa pui pozele, au iesit bine, pacat ca nu ati mai avut timp sa fi facut o sesiune ca lumea.
@TM92VIC: Mersi man Quote:
|
14 Attachment(s)
Un mic update, am reusit de am mai taiat cateva din lista ce o aveam mai sus, cel mai important e vopsitul care cred ca se va mai amana pana dupa ce gasesc si o capota pentru ea.
Deci am schimbat burduful interior la planetara care s-a gandit sa cedeze, apoi am petrecut cam 5 ore sa spal masina interior/exterior, de vreo 5ori am inmuiat cimitirul ce il aveam pe bara fata si nu se lua nici de-al dreaq :x O poza cu ea curatica ... Attachment 1623501 Saptamana trecuta am gasit decatul care il cautam de ceva vreme T1R, mersi Adi ;) (vroiam din asta pentru ca are si rol de reducere a zgomotului avand designul unei tobe de pe intermediara) Attachment 1623502Attachment 1623503Attachment 1623504Attachment 1623505 Cu decat-ul a venit si un capac pentru solenoidul VTEC de la Skunk2, asta inca nu e pe masina ca am uitat de el prin garaj. http://www.shopresponse.com/skunk2_v...noid_cover.jpg Ieri am primit in sfarsit si bara dupa doua saptamani, cred ca au venit cu ea in spate din UK :lol: am montat-o sus asa provizoriu ca eram tare curios cum da pe masina, sincer aveam o stare naspa ca nu o sa-mi placa cum da pe masina si ca am dat banii aiurea dar nahhhh nici vorba nu ma mai satur acuma de uitat la ea :D Attachment 1623506Attachment 1623507Attachment 1623508Attachment 1623509 Attachment 1623510Attachment 1623522Attachment 1623523Attachment 1623524 Attachment 1623525 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning