Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - Decodat (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/114710-machetele-mele-decodat.html)

radu_rs 11-02-11 11:33

Re: Machetele mele - Decodat

Macheta are finisaje exterioare si interioare excelente. Reproducerea foarte fidela, iar modelul unul consacrat. Oricum, nu aveam cum sa iti lipseasca TIE asa ceva.

model collector 11-02-11 12:26

Quote:

Originally Posted by Decodat (Post 4074363)
De cand, ca eu nu am vazut.:shock:

Merci.;)

Sfat: ca sa fi sigur ca ajungi sa iei o macheta Otto, intra direct la ei pe site si fa pre-order. Accepta pre-order cu cateva luni bune inainte de lansare. Pretul va fi mai mic decat la re-selleri.

klauzephoto 11-02-11 12:52

chiar daca e la 118 as vrea si eu una......mai ales ca am tot rosu tot 118 un G1...poti sa faci rost de inca una? este absolut superba...

Decodat 11-02-11 13:20

RaduRs - Normal ca nu putea lipsi;) Astept Golf III, poate il scoate cineva la 1/18:shock:

Model Collector - Eu nu am cumparat-o direct de la ei. Am facut precomanda la ei cu vreo 2-3 luni inainte si degeaba. In ziua lansarii deja nu mai aveau nimic. Am vorbit cu ei si mi-au spus ca stocul era deja epuizat cu cateva luni inainte.:cry:

Klauzephoto - Mai ieftina o gasesti pe cea neagra in jur de 120e. Cea rosie in jur de 140 -150e.

babau_999 11-02-11 14:37

Una din marile bucurii de pe acest forum cu care iti mai delectezi privirea si chiar nu exagerez.

andreigica 11-02-11 17:18

Frumoasa achizitie,mai rar vedem pe la noi machete OTTO!:D
Mi se par realizate foarte bine pentru un model realizat integral din rasina,plus nu sunt atat de scumpe fata de alti producatori,care cer cateva sute de euro pentru alte modele,cei drept realizate in mai putine exemplare dar cu preturi astronomice!:D

Decodat 11-02-11 17:26

1 Attachment(s)
Multumesc!;)

Cam asa arata colectia mea de Golfuri GTI, lipseste Golf III dar il gasim si pe ala.;)
Poza nu e facuta de mine, urmeaza in viitorul apropiat.:sad:

CIPONE 12-02-11 07:34

Foarte frumos Deco, toate generatiile(aproape) prezente, toate rosii, hei, oficiali VW, luati aminte, omul asta merita toata aprecierea voastra!!!...insa, pana una alta, aprecierea mea ai castigat o neconditionat.spor.;)

Decodat 12-02-11 10:20

Merci Cipone! Tu esti mai apreciat pentru colectia ta superba.
Eu am colectia strict legata de 3 modele, pe cand tu te-ai intins pe un teren mai mare;) Stii cum e.....fiecare are locul lui in top;)

radu_rs 12-02-11 10:26

Frumos.

Asta numesc eu colectie de VW GOLF.

Nu te-ar tenta sa ai si ceva dubluri la colectie? De exemplu Golf Otto sa il mai ai odata pe negru sau Golf VI Norev si pe alb, etc.

Decodat 12-02-11 10:43

Dubluri la 100 si de E nu prea ma coafeaza.;) La 30-40-50 mai merge. Daca mai apuc sa iau si Golfuri V si VI toate culorile si variantele nu mai scap de boala asta in veci.:cry:
Acum caut un Golf III 1/18, am vazut unul de plastic facut de cineva dar i-am pierdut urma:shock:

model collector 12-02-11 11:01

Superba alaturarea GTI-urilor. Ar fi pacat sa nu iei si variantele celelalte, chiar daca este un efort considerabil, va merita cu siguranta.

Decodat 12-02-11 11:06

M-ai pus pe ganduri:sad::cry:

Decodat 22-03-11 18:30

5 Attachment(s)
Un alt GTI putin modificat.
-suspensie lasata
-jante
-vopsit
-scos antena plafon
-grila fara semn
-gata modificat pentru un set de leduri fata si spate.

2010 22-03-11 20:23

Culoare si jantele sunt foarte frumoase!
La numar fata il lasi asa?

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning