![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
robert, stai mult mai bine ca mine!
vreau sa ma insel, dar parca incepe si la tine in jurul dopurilor de cauciuc...preventiv, te sfatuiesc sa le dai jos, cureti zona si aplici unul din tratamentele care ti le-am recomandat :D |
odata cu caldura a venit si cheful pt demontatul masinilor , vad ca s-a molipsit si robert :)) glumeam , stiu ca nu ati fi desfacut daca nu ar fi fost necesar...dar stiti voi "if you ain't rubbin, you ain't dubbin" :d
|
Alex crede-ma ca nu vroiam sa fac asta niciodata dar asa se intampla cand dai mai putina importanta unor lucruri care la prima vedere sunt lipsite de importanta. M-am tinut de mult sa desfund scurgerile alea dar din lipsa de timp,de lene :D s-a intamplat ce s-a intamplat si acum fac munca de ocnas la propriu.Mihai crede-ma ca am desfacut toate dopurile alea de aerisire si nu au pic de rugina dar o sa ma duc in Praktiker sa cumpar ce am vb la telefon ca sa stau linistit o perioada. Unde gasesc pasla Mihai? In mare cred ca termin in weekendul asta ca este nasol fara golfuletz :-).
|
Si al meu este desfacut pe jumatate munca pe care am depuso in 30 de min :D maine mai am de dat scaunul de la sofer consola de pe mijloc si mocheta :) si gata demontatul si maine pana dupamasa sper sa fiu si cu ea montata,asta daca ma ajuta si soarele :D
|
Nu stiu pe unde am citit despre o solutie pentru rugina "Fertan". Cica ar fi utila.
Robert acu 2 ani am patit-o si eu, pana am desfundat scurgerile. Am scos doua kile de pamant si frunze de acolo. |
Gata am reusit si eu sa dezmembrez tot interioul sa-l usuc si spal si montata :D
|
Astazi am muncit la greu la masina, ca niciodata :D. Am schimbat amortizoarele pe fata + flansele de la amortizor, am reusit sa terosonez si interiorul plus inca un strat de pasla peste cel de fabrica. Maine mai am de spalat absolut tot interiorul cu scaune,mochete si sper sa termin maine ca deja ma ia nebuneala :lol:.Catalin astept un semn de la tine maine. Spatamana viitoare sper sa schimb si amortizoarele pe spate+flansele. Baieti aveti idee cat costa bucsele de la puntea spate? Bafta la toti!
|
Da Robert maine te sun si iti fac si o vizita:D si nu-ti face pb ca maine termini masina daca vrei la spalat sunt priceput doar asta am facut toata ziua :D de la ora 13:00 pana la 21:00si asa ca maine am sa bag utilajul la mine in masina si ma indrept spre tine ca sigur o sa ai nevoie de cava bun pt spalat ;)
|
Salutare la toata lumea,se pare ca la mine a mai aparut o problema :d,sa rupt tamponul sau surubul de la motor cel din fata si as vrea sa-mi spuna si mie cineva daca stie cam cat costa unul nou :D si as mai avea cateva pb de rezolvat la masina 1.schimbat distribuite,piese pe care deja le-am cumparat pret si produse fff bune.2.Trb sa schimb ambreajul care ma va costa cam 350Ron,si dupa ce schimb si ambreajul voi vedea daca trb sa schimb si cutia sau nu voi mai avea pb cu vitezele,in principiu alti bani pe care nu stiu de unde am sa-i scot momentan nu am sa mai vin cu golfuletul la intalnire dar nu am sa tradez marca si am sa vin tot cu VW:)
|
Ai lista cu toate tampoanele de la motor. Preturile sunt de la Autokarma ;)
Tampon cutie viteza: 67.24 Lei (SWAG) Tampon cutie viteza: 74.32 Lei (FEBI) ( vezi ca asta este in stanga masini ) Tampon motor dreapta: 189.48 Lei (SWAG) ( vezi ca asta este in fatza masini ) Tampon motor dreapta: 220.84 Lei (BOGE) ( vezi ca asta este in fatza masini ) Tampon motor dreapta: 228.02 Lei (FEBI) ( vezi ca asta este in fatza masini ) Tampon motor fata: 94.86 Lei (RP GUM) ( vezi ca asta este in dreapta masini ) Tampon motor fata: 135.72 Lei (SWAG) ( vezi ca asta este in dreapta masini ) Tampon motor fata: 137.62 Lei (FEBI) ( vezi ca asta este in dreapta masini ) |
Ms mult
|
2 Attachment(s)
Si dupa cum am promis pentru tzap79 niste poze de la o intalnire anterioara.
Multa bafta ! |
Astazi am fost sa vad masina..lucrarea decurge mai bine decat ma asteptam..
-podeaua e terminata..tabla noua, exact ca cea din fabrica, cu nervuri...sudura in puncte..materiale folosite doar sonax si nigrin (antifon, vopsea cu zinc - la pistol, vopsea pe baza de bitum, folii bituminoase, praf/granule silicaGEL contra umiditatii, in plus fata de saculetii din fabrica!..etc), pasla, mocheta spalata... :D -despre accident - usa noua, ambele praguri indreptate,teroson,vopsea...arcada spate-dreapta indreptata (nu s-a sudat/taiat)... -urmeaza scut metalic (confectionat manual) si alta evacuare ..cu prima ocazie si poze :) |
Masina mea a ajuns si ea la mecanic :d maine se apuca de ea si tot maine cred ca este gata daca i-mi vine si tamponul...fac si o mica lista cu preturi poate este cineva interesat de piese:d....kit ambreaj,disc+placa 360ron,tamponul din fata motorului 106Ron fara suruburi,surub tampon 7Ron,distributie:curea+rola+semering 102Ron,la care se adauga manopera pt schimbarea tuturor pieselor 500Ron :) deci maine este posibil sa apar cu masinuta la intalnire :D
|
in functie de dispozitia pe care o sa o am dupa examenul de maine poate vin si eu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning