![]() |
Re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
asta e renunt la ideea de rat style, oricum va fi pana in primavara rat style :D deja am vorbit cu vopsitoru si asteptam sa vina un pic de caldura sa faca treaba buna...banii mai trebuie :D am timp sa ii adun :)
|
dar oare daca o vopsesti rat style? se omologheaza gen culoare "amalgam" :lol: si ai scapat de griji...
coletul ala ce face clubule, pe unde umbla?? :shock: |
atata timp cat nu iti lipsesc elemente de caroserie si culoarea din talon acopera minim 80% din masina nu au ce sa iti faca, nu conteaza daca vopseaua este vraiste si e rugina multa, nu au ce sa iti comenteze. Interesanta idee, dar pacat de masina :) succes !
|
Quote:
Pai in cazul asta nici nu mai conteaza vopseaua, ii rogi sa te creada pe cuvant ca in spatele ruginii se afla un strat impecabil de vopsea (minim 80% culoarea din talon) si te lasa sa pleci si in felul asta il faci pe vecinul meu invidios (el a ramas fara talon doar pentru ca era murdara masina). ps: care este sursa informatiilor pretioase pe care ni le-ai adus la cunostinta? |
:lol: :lol: chiar asa...
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
In rest lizu merge bine, alerga prin trafic si consuma benzina cat trebuie...merge in 6, mai am sa ii schimb capetele de bara si cam atat ca mecanica, a si filtru de aer de pus :D Am parcat langa un alt ford destul de frumos, si cred ca este cunoscut pe forum, sper sa nu se supere proprietaru ca am pus pozele. |
sursa sunt experientele proprii .... aveam o masina plina de rugina, indoita si vai de capu ei, m-a oprit politia de 3 ori, s-au tot uitat pe langa ea de 2 ori n`au putut sa-mi ia talonul. Pana la urma au gasit cauciucurile putin mai mari ca in talon si l`au luat. Vecinul tau poate ca avea numerele asa murdare incat nu se puteau citi atunci e posibil sa fie justificat. Anyway ... sa nu mai poluez topicu omului ... succes in continuare cu ea
|
GVU - e de vanzare, proprietarul nu e pe forum, il gasiti la vulcanizarea Polonezu, pe langa Vitan (stadion Olimpia). Masina, ultima oara cand am vazut-o tragea bine, si arata bine. Pot spune ca stiu cam ce e pe ea: farurile au interior de far de Audi A3 cu lupa, interior Scorpio, din piele, jante de 16, suspensie sport (arcuri nu stiu, amortizoare Koni), motorul e V6 2.9 Cosworth, modificat un pic - aprox 230-240CP. S-a dat din mers cu un Subaru Impreza - si a tras la fel. Si...e inca funny, nu e 4x4, e tractiune spate :D. masina e pe bazar 4tuning, vreo 3000 si ceva parca vrea pe ea (nu-i rau pt cine vrea o masina din asta).
|
Pacat ca nu ai facut poze cu un aparat foto......
GVU arata demential. |
Quote:
Quote:
|
Unde este anuntul?
|
Quote:
http://ford.anunturi-auto.4tuning.ro...th-415794.html |
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |