Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   SPEEDLINE Club Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/10916-speedline-club-brasov.html)

FreaK_Bv 12-03-07 23:40

Re: SPEEDLINE Club Brasov

:!: :!: :!: Cu parere de rau....ma retrag din Speedline...motivele daca le va vrea cineva poate sa ma intrebe pe privat...!!!
Cert este ca nu mai suport atata ignoranta ...rupere de poooooola si etc!!!
Imi pare rau!!!!:!: :!: :!:

IL Capo 13-03-07 00:07

asfalt uscat...

Lucian 13-03-07 00:37

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 795113)
asfalt uscat...

Frumos gestul. Pana una alta omul asta a tras pt Speedline in Brasov. Ar trebui sa trageti sa ramana nu sa-i urati asfalt uscat ! Apropo ... e o urare mai mult de motociclisti .

Bigu 13-03-07 00:37

bafta si mult noroc in continuare

IL Capo 13-03-07 00:43

Lucian...nu a fost o replica rautacioasa, am evitat sa comentez o noua "demisie" si i-am urat asfalt uscat pt ca e cea mai buna suprafata de distractie fara riscuri foarte mari....si da stiu ca e de motociclisti.
Ca si in celalalt caz, presupun ca exista un motiv bine definit .

Lucian 13-03-07 00:45

Daca in celalat caz motivul din punctul meu de vedere nu a fost bine definit de data asta tind sa-i dau dreptate dar nu sa fiu de acord cu solutia lui .

Bigu 13-03-07 00:51

si pana la urma , hai sa fim seriosi, daca tine la club si daca tinea musai sa ramana , macar avea curajul sa vb in fata... demisioneaza ca am zis ca magnat e chinezarie... asta e motiv? e clar ca urmarea momentul si a crezut ca la gasit. de ce sa tragem de el? jucam o telenovela? pacat ca nu a observat ca am fost la aprox toate etapele de la raliu,pe frigurile alea, racing prin orash si de fiecare data am facut scandal cand trecea ... stii cum e cu calul, ca vede numa in fata. daca era serios scria adevaratul motiv, nu cred ca eu sunt speedline si a divortat de mine... cel putin asa am inteles din scrisele lui, cand arunca vina pe mine...

telenovele continua...tanar si nelinistit....nici acum nu se stie cate episoade are :))

blondu_glf 2 13-03-07 01:16

ai cuvantul meu de onoare ca m-ai lasat fara cuvinte(la faza cu plecatul din club)........bafta in trafic

Yackone 13-03-07 08:22

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 795087)
:!: :!: :!: Cu parere de rau....ma retrag din Speedline...motivele daca le va vrea cineva poate sa ma intrebe pe privat...!!!
Cert este ca nu mai suport atata ignoranta ...rupere de poooooola si etc!!!
Imi pare rau!!!!:!: :!: :!:

:?: :!: :?:

FreaK_Bv 13-03-07 10:48

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 795163)
si pana la urma , hai sa fim seriosi, daca tine la club si daca tinea musai sa ramana , macar avea curajul sa vb in fata... demisioneaza ca am zis ca magnat e chinezarie... asta e motiv? e clar ca urmarea momentul si a crezut ca la gasit. de ce sa tragem de el? jucam o telenovela? pacat ca nu a observat ca am fost la aprox toate etapele de la raliu,pe frigurile alea, racing prin orash si de fiecare data am facut scandal cand trecea ... stii cum e cu calul, ca vede numa in fata. daca era serios scria adevaratul motiv, nu cred ca eu sunt speedline si a divortat de mine... cel putin asa am inteles din scrisele lui, cand arunca vina pe mine...

telenovele continua...tanar si nelinistit....nici acum nu se stie cate episoade are :))

1.nu mam suparat ca ai zis ca magnatu e chinezarie...lol...ca doar nu e facuta de mine sa ma atac...nu?!?!think my friend!
2.ma enervat asa in general ca la toata lumea i se rupe pooola de tot...
lam rugat pe yakone sa faca vectorizarile :raspunsul lui: "eu nu stiu sa fac vectorizari...si nici nu am timp "..laso naibii...si uite asa stam we si ne asteapta omu cu stickerele si omu cu sepcile sa ii duc odata vectorizarile...si tot asteapta si asteapta
3.si nimenu nu a zis ca nu am fu fericit ca ati fu la raliu...dar asta e o impresie de a ta...ca we nu am vb decat o singura data de cand sa terminat raliu la Mcdonald`s in seara aia...in rest nu a mai deschis nimeni subiectul..si inca odata APRECIEZ CA ATI/AI FOST!!!
4.sincer nush ce ai U/AU restu...daca aveti ceva de zis..ziceti pe fata ca e mai simplu...nu crezi/credeti?
5.ii multumesc lu capu pentru urare...cand o sami iau motor o sa te anunt;)
6.ii multumesc lui Lucian si lui Pepy pentru sustinere si pentru vb care mi leau spus...chiar mau ajutat mult..
7.nush de ce nimeni nu mai atrage pentru clubu asta si toata lumea isi pune palma in c** cand e vb de facut ceva...asa de curiozitate...cati oameni din gramada de oamnei de la speedline bv...au dat MACAR PRIMA COTIZATIE?!?!?!?!?nici jumate!!:)

Si nu te ataca...ca nu am plecat din cauza ta Radu din Speedline...ci pentru felul in care sau format micile bisericute in club...ce sa mai zic de oras...si ce sa mai zic de impresii in oras...(sa nu se atace decat cine se simte)..

Si la faza cu raliu...degeaba zici u ca nu ma mai incap(poate imi dai si mie macar 2 argumente la afirmatia ta...cine stie poate ai dreptate sau poate nu)......aici chiar ai dato de gard..dar e pb ta...eu nu ma chinui sati deschis okii...

FreaK_Bv 13-03-07 10:54

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 795163)
e clar ca urmarea momentul si a crezut ca la gasit. de ce sa tragem de el? jucam o telenovela? :))

zici tu Radu???ma macar pe mine ma preocupat treaba cu clubu...am umblat dupa sepci...dupa tricouri...AM TRAS DE VOI SA FACEM PARASOLARE!!!...tu vb care tie rusine sa pui un sticker pe masina cu speedline...si cal pui doar ca sa intrii la 4tuning la bucuresti si ca dupaia il dai jos!!?!?asta e pb???tot eu nu tin la club...tot eu..normal eu sunt de vina;):):)
si nu am cautat un motiv...am motive destule...

si ca sa stii si u...sa o dau pe fata am ramas in Speedline pentru LUCIAN SI PENTRU PEPY(BUCURESTI) si pentru MIRICA CATA SI BLONDU(BRASOV)...atat!!!sunt singurii care au pus suflet in clubu asta...restu...nu mai zic nimic!!!

Bafta in trafic la toata lumea;)

Bigu 13-03-07 11:34

nu stiu cand ai auzit tu ca mie rusine sa pun stiker da ma rog.....e ... sau era o dorinta de a mea de a avea parbrizul curat...nici macar rovinieta sau asigurarea nu o port daca nu ai observat. si dupa sepci am umblat si eu...........dar in zadar. bisericute in club? unde? sa nu mai amestecam problemele personale cu clubul. bafta

Bigu 13-03-07 11:39

si apropo, tu nu crezi ca si eu mam saturat de acest miserupism..... ? tu nu sti cu siguranta la ce ma refer, dar stiu cei care mi-au fost aproape si cei care m-au ajutat sa ajung aici cu sistemul audio, faza de instalare(in starea de fata ma refer)

Paul 13-03-07 12:09

Am ramas fara cuvinte Mugur ! poate ai motive bine intemeiate dar sincer nu trebuie sa faci ceva ce mai tarziu e posibil sa regretzi !

Parerea mea :/ nu o lua in nume de rau . Gandeste te bine ce faci !

FreaK_Bv 13-03-07 14:53

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 795511)
Am ramas fara cuvinte Mugur ! poate ai motive bine intemeiate dar sincer nu trebuie sa faci ceva ce mai tarziu e posibil sa regretzi !

Parerea mea :/ nu o lua in nume de rau . Gandeste te bine ce faci !

Paul sincer e decizia mea...asta e...oricum nu eram binevenit in club...din partea multor persoane...;)

All times are GMT +2. The time now is 22:11.

- Copyright 2026 4Tuning