![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
trebuia sa fi un pic mai atent :D fuzete de dacia diesel.. nu mas fi riscat cu fuzetele originale
|
Quote:
legat de tamburi.... daca ai avut tamburi mari pe dacie cei de renaul 18 in 4x100 vin de minune:) am avut si eu un set dar l-am vandut:) |
atunci e bine ... trebe sa dau atunci un drum pana in arad dupa tamburi ca ma ajuta camil cu o pereche de tamburi :) legat de fuzete o sa imi faca si o gaura pentru fizarea discului pe butuc ... ca nu face gaurile dupa disc ... gaurile le face dupa un butuc de bmw 4x100
|
sa ai mare grija sa nu ti-le greseasca.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
sau gaurit si fuzetele .... au iesit cum trebe :-) in pozele alea ce nu prea is clare e un butuc de bmw care la modificat strungaru sa intre fix pe butucu de diselar ca sa nu greseasca cumva gaurile ... daca ar avea cineva nevoie de ea de prin tm i las imprumuta ...
|
Quote:
Acum să vedem care este următorul! |
da...e ce trebe :D incet, incet, proiectul prinde viata :joy:
|
spor la lucru,ne inyalnim la niste poze dupa ce termini
|
foarte foarte foarte foarte frumos ce ai tu acolo:D felicitarile mele pentru progresele facute... te-ai miscat foarte repede cu ele... imi place de tine:) bafta in continuare:)
|
Quote:
pentru restu mersi .... |
Īn cāt timp v-a fi maşina gata?...
Şi pānă acum cāţi bani ai băgat īn ea?... Am un tovarăş care vrea să se apuce şi eu de Dacia lui şi era interesat cāt ai băgat īn ea!... |
timpul nu o sa ti-l zica.. iar de bani.. a depasit deja 1000 E
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning