![]() |
Re: Uno - Turbo IE 1988
Quote:
|
stiu eu aveam la al meu 3 monede de 5 mii :) nu stiu cum si cat "tinea" in full boost ..ca nu imi dadeam seama..dar cand luam piciorul din gaz ..se auzea frumusel..
|
Ma, daca tot ai dat jos BOV-ul scoate dreaq monedele alea sa bem si noi o cafea! 8)
|
l-am dat cu totul ma...bov si o cafea.. :P
|
3 Attachment(s)
pe la garaj a ajuns ceva ce o sa "pice" la fix pe un urs... :)
|
2 Attachment(s)
si revenind la masinuta mea ..am ceva piese pentru stage 2
1 bucata axa smechera ..gasita cu greu.. 1 bucata admisie ..numai buna de modificat in weekend o sa "trag" cateva filme cu cateva plecari ...in confuguratia actuala..cea de la Alexeni..si apoi o desfac..sa mergem mai departe asa se tureaza acum micuta... |
2 Attachment(s)
astazi am facut cateva ture filmate si apoi am desfacut iar motorul.
Pun admisia cea noua ..cu clapeta considerabil mai mare si ...in curs ..cateva modoficari pentru a intra "noua" axa |
Quote:
|
Felicitari pentru masinutza ... cand te-am vaz la alexeni .. am zis k fuge de nu in halu ala .. l-ai dat pe un prieten de al meu cu ursu :))) , felicitari ink o data si spor la modificari
|
hai crc,sa te vedem mai sus in grupa ,sa aibe si altii sanse .......
|
Quote:
@florin la mie in grupa nu prea e loc ma ..dar dam si noi din coate... |
n-am mai scris de ceva timp ..dar ..in cateva zile ..o sa am si despre ce...dupa ce am facut masuratorile la "banuti" la tacheti..am reusit sa stric 3 filete din chiulasa. Trebuie sa le refac si apoi sa pun totul la loc...1-2 zile adica ( sper).
|
Quote:
|
un urs negru ...
on topic. Azi a bagat Petrus ca migu ( multumesc) si masian e gata ..axa e acolo noua admisie e acolo..am facut si cativa km cu masina dar ...pe centura trafic....2 pers in masina ..neconcludent...si cum in oras erau mai multi politisti ( toti )..am preferat sa astept o alta zi/seara pentru ceva incercari mai clare... pe scurt..me happy |
din nou on topic.." a trebuit" sa ies afara in seara asta ..m-am gasit cu lumea si a iesit frumos
Am vazut niste filmari cu un fiat uno "exact" ca al meu cum se dadea cu un Ford Smax 2.5T ..si erau pe acolo si apoi unu cu un S2000 si cum era tot pe acolo...dar apoi intr-o alta locatie s2000 -ul si-a arata adevarata valoare de sportiva asiatica cu 240 CP de la mamica ei cu ochii mici..:) si a dovedit fiatul cu 2-3 masini :( spre satisfactia proprietarului.....) per total ...frumusel la oras... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning