![]() |
Re: Provocari
:lol:pe roli da:lol:
pe brummy nu stiu.....;) |
Quote:
dar poate viitorul duce ceva si la noi:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Din pacate uscatul il prindem cam greu :D Sper totusi sa prindem o vreme buna! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
io vin cu 350-ul? |
Quote:
masinuta electrica:twisted: chiar as fi curios https://www.youtube.com/watch?v=YUHqlFYspfM :)) asta in caz ca pierd |
1 Attachment(s)
putem incerca si inainte sa ingreunezi masina :)
mai tii minte cand ii dadeai sa behaie pe centru pe la mcdonalds? nah...chestia aia gri care a trecut pe langa tine fara sa faca galagie eram eu :P ca sa facem povestea mai interesanta si mai intriganta...vezi atasament :P stiu ca nu ai vtec..dar nah...cumva se simte nevoia la poza respectiva :P |
Quote:
si daca vrei sa vedem cum behaie masina mea doar sunal pe norbi si ne dam :)) sa vedem cum trec pe langa tine estimez minim 5-6 masini diferenta:rolleyes2:lol: |
Quote:
|
Imi place de voi santeti ca si muierile :blahblah:........ oare cand o sa vedem si fapte ca de vorbe m-am saturat!! Mai ales de la astia care stau foarte aproape de mine.:lol:
|
habar nu am de cine vorbesti:rolleyes2
|
civic 1 - 0 tdi cu o distanta de aprox 4 masini...chiar 5 poate.
si acum urmeaza povestile...n-a prins ambreaju...aveam presu sub pedala de acceleratie...nu i-am dat ca mi-a fost mila...mi-a intrat o musca in ochi...era scaunu prea pe spate...mi-a patinat prea tare in a 3-a ca era mazga pe jos....etc etc :lol: rezultatul e ca nu e nici o sansa ca un tdi normal de fabrica sa faca un civic dinasta pe sprint 0-400m....daca totul ar fi ok...cel mai optimistic scenariu ar fi ca ar pierde tdi-ul cu 1-2 masini diferenta. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning