![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
7 Attachment(s)
poze noi! cine ma rezolva si pe mine cu carcasa la un filtru de aer 1.3 (in stare mai buna) ? ps: maine montez aprinderea electronica
|
pune colier si pe furtunul de retur :P
|
Quote:
|
nu de alta dar fara colier cresc sansele sa te vedem la stirile de la ora 5...panica si groaza in mijlocul orasului,a mai ars o rabla de oltcit... :D
|
6 Attachment(s)
poze de aseara!!!
|
2 Attachment(s)
coaja mea a primit : capete de bara noi , telescoape fata noi + pivotii superiori noi !!! ps: am ridicat-o la loc 1 dinte...!!! ramane asa pana ii pun telescoape de spate intarite!!! poze
|
Eu zic ca ii sta destul de bine si asa...nu mai trebuie lasata;)
|
maine ii pun parasolar pe fata si niste pedaliere sport!!! revin cu poze
|
6 Attachment(s)
noua infatisare : oglinzi de urs electrice(urmeaza sa fie legate) ,plansa bord , fete superioare usi (fata spate) ,ceasuri de bord colantate , pedaliere din aluminium!!!
ps: intre timp RME-ul a suferit in mic incident cu un prost care m-a sters pe spoilerul de fata (se vede in poze) urmeaza sa retusez !!! apoi urmeaza o mare schimbare asteptata de mult:twisted: |
Se pare ca nu are ce cauta pe RME:) de aceea la sters careva.
Eu sincer iti sugerez sa cauti alt model de bara fata. Cauta piele de culoare cum e bordu si fa o husa pentru schimbator! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Eu zic nu stock ,dar ceva cu bun gust:).
Bara spate si pragurile sunt frumoase,dar toba ti-am zis aranjeaz-o sa stea ori pe dreapa ori pe stanga. Sper sa nu te superi pe ideile mele:). |
ba vere tie iti place interioru...e jalnic,parca e curcubeu?!nu da bine deloc cu cremu ala...schimba culoarea mai bine,nu te apuca sa retapitezi si scaunele in crem...
|
Poate le retapiteaza si pa!
Ca oricand poate sa isi faca tapiteriea in alta culoare. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning