![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
Poate facem o intalnire mica week-end-ul asta. Anuntati si voi daca veniti si sa stabilim un loc si o ora.
|
ma bag si eu
|
Pana acum vad ca doar tu ai scris :)) Jale mare la noi pe forum.
|
Eu sunt prezent , dar te rog andu da-mi un sms ceva ca stii cum e viata la tara , mai mult pe afara :lol:
|
Prea putini azi... Eu unul nu mai vin. Pentru weekendul viitor hai sa vedem daca vrea lumea. Eu voi zice pas in seara asta...
|
pas si eu.:-)poate saptamana viitoare
|
3 Attachment(s)
Cum am spus baieti eu vin numai sa insistati putin sa ma contactati , nu prea stau mult pe forum ! Cu ocazia asta va anunt ca in curand dau drumul noului garaj , unde putem acoperi o gama larga de mecanica , intretinere la preturi mai mult decat decente. Avem in dotare sudura mig-mag , polish profesional ( atat aparat cat si paste 3M ) , vom avea in dotare Interfata profesionala multimarca si un larg etc. Cel mai bine in cazul in care doriti sa consulatati un pret sau pur si simplu sa ne vizitati puteti suna la 0786594678 ! In momentul in care punem totul la punct si putem primi clienti o sa anunt pe forum , bafta tuturor !
|
Am vorbit cu unii prieteni si am vrea sa mai facem o adunare pe data de 3 august in jurul orei 20:00 la patinoar ca deobicei. Aceia care doresc sa vina sunt bineveniti. :)
|
Quote:
|
Week-endul asta nu am cum sa vin pt ca nu sunt gata cu inscrisul masinii, de aceea era propusa data de 3 august. Locatia nu e obligatorie la patinoar. Putem sa ne intalnim unde vreti/unde va convine. La patinoar e cam multa zarva daca sunt nunti la Max in Crang. P.S.Mihai Ilie e baiatul cu Focusul albastru deschis. :-)
|
Quote:
P.s Ce masina ti-ai achizitionat ? |
Nu mai vin sa iti fac netul tunner-man :D :))). Oriunde e bine poate in parcare la palatul copiilor cum a mai zis si Andu :)
|
Quote:
|
M-am uitat in seara asta la parcarea de la palatul copiilor in spate la trezonerie nu era absolut nicio masina parcata acolo era complet gol, daca vreti cu totii ne putem intalnii acolo. Pareri??? :)
|
si eu prezent
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning