![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Ont : Leeloo : frumos man ... ador FB :D :D |
2 Attachment(s)
sunt incepator
omoratzima cu defectele k sa stiu unde sa lucrez |
pt inceput fa ceva mai usor...deci janta sustine caroseria[fata], vent & sticker & pleape ireale, selectii zig zagga si prag de alta culoare
|
ms cum adica ceva mai usoR?
|
ia si tu niste imagini din lateral, fata sau spate si incearca sa faci ceva simplu, de exemplu: o lasi jos, schimbi jante, si eventual mai uitete pe tutoriale si fa ce iti arata acolo
|
Quote:
|
o si vin cu alte creatii
|
@alex: culoarea este ireala. un negru are nevoie de mult mai multe reflexii. pleoapa ireala. desene si logo pe lateral ireale. priza de aer de pe lateral este ireala dar mai lucreaza pt perfectionare. ai uitat oglinzile alta nuanta. la janta fata, foloseste conturul celei initiale, asta a trecut peste caroserie, pare ca se sprijina caroseria pe ea. noroc. nu uita, o masina pe zi doar.
|
multumesc pentru sfaturi dar nu gasesc poze la marimea asta 1600X1200
|
lucreaza la minim 1024x768 , nu e nevoie de 1600x1200 astea sunt impresii ! invata sa cobori masina, sa scoti emblema , sa schimbi jantele , sa pui folie , shaved pe usi si portbagaj (daca e din spate) etc lucruri cat mai simple
|
+ cauta donoare(sa nu fie deja vt) care sa se potriveasca p masina ta de baza ...la aceiasi rezolutie ...dak nu ai invatat brush...
nu e obligatoriu brushul fara culori stridente ...si pixelate .. mai bine lasi culaorea de baza decat sa o pixelezi si sa iasa urat... |
2 Attachment(s)
subaru :) E mai mult c/p :oops: :oops: :oops:
|
roata din fata nu se prea potriveshte...trebea janta mai mare si cauciucu are o nuantza prea deschisa,culoarea ii destul de buna...
|
selectii nasoale, culoare nasoala, jante din alta lumina, eleron alt unghi, daca pui plasa si vrei sa maresti realismul, adauga o reflexie a plasei, vezi ca ai selectat in lene si priza de aer si le'ai vopsit si pe ele...vechile trucuri cu desaturate la semnalizare/stopuri sunt, precum zice si numele, invechite. nrk;)
edit: ai uitat oglinzile... |
e mai mica dekt cea de pe spate ...
@ trickz eleronu e din acelasi unghi:P ..:-?? ... azi a cazut curentu de 3000000000 de ori prin bloc ..si cand o terminam bam cadea curentu ...si ultima oara am facut`o mai in lene ..eh..:P Avansez eu :P ms :oops: :oops: |
2 Attachment(s)
beginner :D
|
nu-i rau pt un incepator!:P
|
2 Attachment(s)
Trebuia sa fie masina pentru battle, da' din diverse motive, nu am terminat-o atunci.
PS: cine stie de unde e spoileru' de pe spate ? :lol: |
2 Attachment(s)
vopsire opel omega by dr. zozo
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si eu un golf dintr`o parte :P
|
f mijto culoarea..... dar km simplu body kit....
|
2 Attachment(s)
am mai lucrat si eu la o masina ce ziceti:?:
|
Quote:
Bft |
2 Attachment(s)
revin cu un audi a4
de asta ce zicetzi park e mai bine realizat de cat seatul ibza acela |
1 Attachment(s)
Quote:
le copiezi p fiecare in parte ...roata spate de la donor o inlocuiesti cu roata spate la audi'ul tau... roata fata de la donor cu roata fata la audi'ul tau.. (ps copiaza toata roata cu tot cu cauciuc ;) stiu k nu e aici tutoriale & help...scz de off topic ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
gata si iam schimbat jentile si iam mai faqt ceva
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
janta spate este blury . nu a fost la rez buna . ai unele selectii colturoase . albastrul ala este cam aprins . nush pare ireal . bafta ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am pus broscutza pentru battle...niste comentarii,ceva;) ?
|
Quote:
|
hihihihi am facut si yo ceva bun!ce zici de reflexie?ashai ca mi-a iesit(nu ca m-ash lauda):D
|
da au iesit bine reflexiile......bravo
|
2 Attachment(s)
Scoda Octavia RS
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |