![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Am si eu o intrebare.Am pe masina faruri fara lupa si as vrea sa imi pun tot originale dar cu lupa.Trebuiesc facute adaptari la mufe , eu avand H7 pe faza scurta ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Reformulez: Stiti cumva daca asa se numeste materialul din poze? Anthrazit Amaretta/Stoff Daca nu se numeste asa, cum anume se numeste ? Nu i se spune Hurricane..... |
Quote:
http://www.e34m5.se/forum/kladselstatistik.asp :rolleyes2:D |
Quote:
Anthrazit amaretta/Stoff foarte probabil se refera la combo-ul de alcantara + textil |
Quote:
bodyspeed - Asta am gasit si eu, si i-am zis dealerului de la Bmw de unde comand eu piese, sa se duca la aia in depozit unde au numai materialele de interior......dar ajunge acolo deabia vinerea viitoare :???: |
Quote:
|
Quote:
La mine este specificat in optiunile masinii ca SCHWARZ M3 (schwarz este pur si simplu negru, deci nu face o referire directa, doar la culoarea pe care este desenul, existand si pe alb) Cam toate materialele textile din generatia asta sunt "out of production". Nu se mai fabrica, iar sansele sa gasesti ratacite printr-un depozit sunt destul de mici. Daca gasesti, sunt de asemenea interesat. |
Quote:
Anunta-ma daca gasesti material;) , mersi! |
cine ma ajuta cu un info....cum se schimba maneta de la frana de mana...?:lol::lol::lol:
|
Quote:
toata maneta, mi se pare ca tre sa scoti consola centrala cu cotiera, si apoi aia e prinsa in suruburi, parca trei, si sa desurubezi cele 2 cabluri de la frana de mana. http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...ndbrake_lever/ ornamentul, se trage de el pur si simplu, rotind, pana iese. |
Quote:
|
Re: Trucuri, Secrete, Si Info de Care nu stiam despre E36
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning