![]() |
|
Re: Club CIELO
Sau calibrezi ceasurile;)
|
Quote:
|
Il calibrezi dupa GPS. Cu plasticul dat jos de pe ceasuri, dar cu ceasurile montate, mergi pana la o viteza pe care ti-o stabilesti ca reper (eu am stabilit 50km/h) Esti atent la GPS si cand indica 50 pe gps, vezi si ce eroare ai la ceasuri + sau -. Daca ai cu plus cu degetul dai acul la vitezometru invers acelor de ceasornic pana ajunge la sfarsitul cursei dupa care fortezi putin peste atat cat era eroarea iar daca ai cu minus vitezometrul in sensul acelor de ceasornic si idem ca mai sus.
Nu vei avea precizie la metru parcurs, insa la km/h da rezultate.;) |
la mine eroarea creste proportional cu viteza adica la 60 pe ceas am 50 real,la 120 pe ceas am 105 real si la 200 pe ceas am 170 real....deci trebuie sa o dau undeva la jumate sa mai reduc din eroare..asa cred:-???
|
Cu 170 nu mergi in fiecare zi, sau poate.... Calibrarea fa-o de la 60 la 50.
|
Tocmai de-asta mi-am luat jante de R13 cum e in carte. Ar fi mers 195/50/R15 dar era prea greu la RAR ca sa intru si sa imi modifice in talon.
Iti trebuie hartie cu modificarea de la DAEWOO ... care nu mai exista! Am un prieten cu Golf si astuia i-au dat de la Volkswagen ca merge alta dimensiune de gume. Intrebare, fratilor cand ma duc sa fac verificarea ITP dau jos xenoanele de la serban si pun "vechile bece" :))??? Sau merge la aia cu dedicatie niste banuti??? |
Eu am facut ITP vineri si mi-a zis ca nu prea sunt legale... dar altor prieteni nu le-au zis nimic... Deci cat de bine dispus il prinzi pe baiatu' cu ITP-u' :)
|
Eu imi pun xenoane!
Cat despre jante, al meu mecanic cica le are de 17 si nu sunt trecute in talon, a trecut de ITP a fost in Grecia cu masina si i se rupe :)) Cica vrea si el xenoane d-alea dar sa le vada la mine intai :)) Serbane faci cinste daca vin cu clienti :)) |
A fost la ITP cu jante de 17 si nu i-a zis nimic? Poate il cunostea respectivul :) Si...17: pe cielo? nu vezi foarte des asa ceva :)
|
Cand ajung la el promit ca pun poze!
E Cielo cu 5 usi si e supermodificata in exterior! Dar stii cum e, cand mergi al mecanic iti tre'e bani! Dupa 12 (ziua de cascaval)! |
O intrebare
Vreau sa cobor masina decat de fata . Nu foarte mult . Ma gandeam sa-i schimb decat arcurile . Cele de calibra sunt mai mici presupun . Stiti daca merg ? |
Quote:
Eu unul nu am gasit nimic concret. |
Quote:
Ca si nivele de coborare poti alege intre 40/30mm sau 60/40mm sau 80/60mm. |
Cat costa proiectoarele de Cielo coreene si cat alea chinezesti?
Cum fac diferenta? Am dat search si nu am gasit nimic aici relativ la asta? Imi cere un gagiu 1 milion pe ele cu tot cu taxe, e bine? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning