![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
1 Attachment(s)
intreba cineva ieri de paravanturi. ale mele va plac?
|
Quote:
|
Cand este urmatoarea intalnire la Ikea?
|
Quote:
Maine e intalnirea la ora 19 la polivalenta :P ... ne-a luat valul cu discutia asta si a ramas in urma rau pagina pe care era anuntul |
Quote:
pe unde la tineretului ? si nu am ce sa le fac la lapi becurile de 50w si lumineaza destul de tare pe frana |
Aha... S-a mutat. Mult mai aproape de mine. Oricum imi placea si la Ikea (hot dogii aia erau destul de buni dupa un frig zdravan.
Multumesc! |
Quote:
|
Revenind la ale noastre la intalnirea aceasta nu o sa pot sa ajung dar la urmatoarea spun prezent cu conditia sa ma culeaga si pe mine cineva dea intrarea in Bucuresti sa nu mai pierd doua ore de rataceala pe acolo:drunk:
|
Quote:
|
Club Tico meeting azi ora 19:00 Sus la Polivalenta!
Atentie! Avem fotograf! Sa pregatiti masinile de sesiune foto :D |
cine mai ajunge la intalnire in seara asta poate dau si eu o fuga pe la voi :D
|
MEMBRU!!! salut. sunt nou pe aici. sper sa ajung si eu la urmatoarea intalnire cu ticolino al meu!!!!:!:
|
22 Attachment(s)
Urc pozele din aceasta seara, imi pare rau ca unele nu au iesit chiar asa bine dar per totala sunt ok...data viitoare sa fiti mai multi si cu masinutele mai curate :D...Sper sa va placa...Daca le vrea cineva pe toate intr`o arhiva, imi poate da un PM.
|
Quote:
@Club: inca mai am stickere, nu toti care au cerut le-au si luat... Detalii pe PM pentru cine nu a luat inca, si doreste sa ii dau. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning