![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
in primul rand bun venit pe forum .....acu niste sfaturi:
1. incearca sa folosesti uploadul forumului nu mai folosi alte site-uri 2. pe topicul asta(nu pe tot forumul)este o regula.... o masina pe zi .....probabil fiindca e f incarcat topicul 3. sunt bune masinile tale totusi sunt cateva mici probleme de perspectiva 4. folosesti photoshopul? |
Mersi de primire.
O masina pe zi?.....mi se pare cam putin...oricum astea le-am facut in vreo luna asa ca de acum nu va fi vreo problema.Nu is facute in photoshop ci in Google Sketchup deci is 3d, is facute de la 0 sau aproape de la 0 de mine.Am vrut sa pun mai multe poze dar daca as fi pus din mai multe unghiuri chiar ar fi fost prea multe poze. |
man ... in ce sunt facute masinile ?
|
marian daca tot iti place treideuu poti sa incerci sa intrii la sectiune3d pe tpoicu asta.aici se discuta de 3d:https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html
|
Am zis mai sus Google Sketchup...e un program 3d, cel mai usor de invatat intra-devar nu e la fel de profesionist ca aplicatiile faimose dar foarte repede iti poti face un model indata ce ai invatat sa-i foloseste instrumentele.
Modelele mele sunt postate si aici http://sketchup.google.com/3dwarehou...9545&scoring=d daca ai rabdare sa te uiti prin ele ai sa vezi si masini care nu-s facute de mine, alea reale, is doar importate. Chiar nu stiam daca este si pt 3d ceva..mersi frumos Seby. |
2 Attachment(s)
mercedes cls
|
E faina , numai ca nu cred ca AMG ar distruge orice urma ca vehiculul modificat ar fi Mercedes... si semana prea mult cu o masina asiatica:-P .
|
Quote:
|
primele mele masini modificate
8 Attachment(s)
Attachment 418953
hyundai coupe Attachment 418954 lancer Attachment 418955 logan Attachment 418956 polo original Attachment 418960 polo modificat Attachment 418957 original Attachment 418958 megane modificat Attachment 418959 406 coupe |
Re: primele mele masini modificate
Quote:
|
dar a trecut de 12 noaptea
oricum sorry ca am pius mai multe |
Re: primele mele masini modificate
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un golf 3 ...wip. Daca aveti sfaturi,critici...
|
capota blurry si bara mi se poare kam descentrata:P
|
Spoilerul este descentrat spre dreapta
|
oricum mi se pare nepotrivit spoilerul ala pt masina aia ... acu depinde cum il imbini
|
mie mi se pare ca vireaza si cu rotiile spate:D precum camioanele alea mari:D sau fiatu ala de e pe net:d atentie la detalii
|
Quote:
|
poate omu vrea sa faca rebrush. e un wip, nu putem stii sigur. dexter, ce trebuie neaparat schimbat: jantele.
|
3 Attachment(s)
:arrow: Comment! :D 10q pt parerile de la A4 :-P
Attachment 419175 Attachment 419176 Attachment 419177 |
galbenul prea strident ... roata spate blurry ... roata fata plata!
|
2 Attachment(s)
beetle...... old... and ***ure
|
1 Attachment(s)
Simplu si de efect nu ma arunc direct in proiecte grele o iau usor!! Am voie sa pun si astfel de masini?
|
Interesant, aduce un pic a conceptul audi din i robot.Nu itti dai seama daca e ala e spatele sau fata, cred ca mai ai un pic de lucrat la ea
|
nu am lucrat de mult in photoshop...si asta e varianta finala...mi-am batut destul capul...nu mai am rabdare
|
logan cabrio
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
BMW 635d Coupe
|
superb.... bravo... f f tare
|
2 Attachment(s)
vw polo...poza mai veche...:-)
|
Leeloo .e frumoasa masina dar parca e prea mult brightness/contrast pentru cum e cerul ...incearca sa scazi din luminozitate;)
|
sebi culoarea ireala ....hmm in rest e cam ok :P ...
|
Quote:
ps. de unde ai luat bara fata 8) |
2 Attachment(s)
inca un afacuta azi in graba:oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si Dak Vrei Sa Dea Lumea Com Astfel Incat Sa Ti Evidentieze Greselile Nu Mai Aprinde Farurile...
Btw Am 2 M Si Dak Vrei Sa Ma Dai Gata Cu Fete De Astea Despuiate T Rog...masoura Mea .. Sau Adauga O Scara P Akolo |
simionstef: DaCa Tu VrEi Sa FiI SmEcHeR, nu mai scrie asa, e enervant.
@mca: am mai vazut mai demult masina asta exact la fel modificata, nu cumva ai mai postat'o mai demult? |
Quote:
thoamne no limit's srry pt off topic da prea ai scos-o .... mor de ras :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) thoamne cum asa :))) =)) ?:))) .... a stricat bunaciune de pe coperta cox ,e aia de pe mazda 6 verde nru 4-5 cred ... :)) bucuria piticilor .... =))) |
tkz...ca sa stii mai bn nu is smecher da apasasem caps lock si nu vazusem si scrie u un msg cu caps lock si ai sa vezi k la fel scrie...
asa ca pa |
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning