![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
In primul rand nu i se potriveste acest stil ,in al doilea rand arata .. oribil ! Mie unu nu imi place ideea ! |
4 Attachment(s)
Si eu cu un 180......
Sa nu va aud cu "Furi Idei":lol: |
1 Attachment(s)
Marfă noua...
|
4 Attachment(s)
cateva modificari la mazda :D
|
3 Attachment(s)
Nissan Skyline 2000gt-r
|
Quote:
P.S.- daca ite iti place e perfect...las-o asa. trb sa faci ce iti palce tie nu ce ne place noua |
Quote:
|
radu_cainamisir - dezaprob total !!!! masina arata foarte bine asa.. nu fa acelasi lucru pe toate masinile . si masinile clasice arata bine cu un bodykit cu gust . trebuie sa iti maresti orizonturile .
DrifterGT- frumos. chear frumos R.Equinox - parca arata altfel frate cu janta aia alba pe fata:"> UserName615 - foarte reusita s0r1n - i se potriveste . si e ceva iesit din comun . sa sti ca nu este nevoie sa faci ce fac toti. nu o strica deloc. ca masina tot aceeasi putere are . doar ca exteriorul este ruginit . trebuie sa iti maresti orizonturile . si nu o zic cu ura. |
2 Attachment(s)
.....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
frumoase toate masinile de pe aceasta pagina !
pun si eo un bmw e 30 m3 pareri? si cine are sa imi dea si mie niste harti pls ???? |
1 Attachment(s)
Incepator..Deocamdata doar 1 poza..
|
Quote:
|
stiu ca versiunea este cam naspa are niste texturi varza de tot
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Toyota
|
1 Attachment(s)
imi plac cam toate masinile..mici imperfectiuni dar ff mici :)
krazy- nu e vb de largit orizonturi, e vb de gusturi. Mie masinile clasice nu imi place cu nici un kit, in timp pe cele noi le mai pun cate ceva...cum sa zic eu, alea noi chiar cer ceva:D. Si tot tu sa te vad daca te mai faci acum rupa cu Becali;) baieti ma apropi incet-incet de ce imi doresc. Mai este de lucrat la ea dar am vrut deocamdata sa vad cum ii sta in SLRR :X desigur sunt imperfectiuni pe care voi incerca sa le rezolv P.S.- nu as fi putut face nimic fara Danny si Maryus. MULTUMESC BAIETI! ! ! Pareri/idei? :rolleyes2 |
4 Attachment(s)
User - Frumos E46, mai putin parea "rusty". Incearca o versiune fara ea, si eu zic ca o sa fie mult mai bine :P. Si Nissan-ul e frumos.
Equinox - Frumos Nissan :D Drifter - Buna marfa, buna =p~ Ebone - In afara de spoilerele negre si jantele de pe spate, in place RX7-ele, iar la Skyline-ul vechi, tot jantele nu imi plac :D Dary - Chiar imi place Corrado. Mai ales jantele. Le am si eu pe un G6 GTI. Tomas - Frumoasa Toyota. Vin si eu cu un G3. Pareri, ceva?? :D |
8 Attachment(s)
Povestea mea:
CuBMW M6: Doar ce am fact 18 ani si tata ma ia cu el la Bucuresti sa imi ia cadoul !Ajungem la bucuresti si ce sa vezi ajungem la magazin si tata spune fiule aceasta este cadoul tau,......in drum spre casa eram foarte obositi.....asa ca ne`am oprit intr`o parcare din constanta si ne`am odihnit !!:x Sper ca va placut povestioara mea ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Odată este pus pe centrul barei față, odată în grilă, ba are poziția greșită... Ciudat, mai bine scoatel că strică mașina. :shock: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
frumos M6 :X mergeau si alte jante dar e f bine si asa bv! ! !
sa inteleg ca nu va place TT-ul :( il fac VIP atunci:)) asta va palce? ps- poze 100% nemodificate |
Quote:
extasy-te-ai dat pe keskin ma nebune?:lol: e aranjat e frumos golful |
5 Attachment(s)
Quote:
Radu - Chiar ca nu se pupa jantele! Si pe fata iti iese discul de frana prin janta :D Ce ziceti de acest Golf Mk6? |
6 Attachment(s)
masinile mele porche cayenne turbo s si bmw e 9 c.s.l
|
Quote:
pe bune:O iese discul? eu zic ca e janta |
Quote:
Am si eu jantele alea de le ai pe Mini, si nu sunt asa. Cel mai bun exemplu ar fi: De ce nu este pe spate la fel ca pe fata? Ma refer la portiunea aia neagra din mijloc, care din poza pare a fi din disc :) |
4 Attachment(s)
Frumoase masinii Baieti
Am terminat Si eu Nissanu:)) Enjoy |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si eu il vreau ! |
baieti am vazut la mai multi dintre voi ca pe unele harti puneti masini facute de voi . poate sa ma aduca si pe mine cineva cu picioarele pe pamant ? ;;)
si daca se poate si hartile acelea ca eu nu pot sa mai intru deloc pe gom . |
4 Attachment(s)
Sobolanu Meu :D
|
3 Attachment(s)
:lol:
|
Quote:
In rest arata bine |