![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
vio-pai daca nu e plasa tot tre sa fie ceva...k gaura neagra nu poate fi
|
2 Attachment(s)
brand new! Comentati va rog frumos!
|
2 Attachment(s)
comentati!!!:lol:
*Reme -> super misto desi aerisirea e umpic cam bluri in patea din sapte |
Quote:
|
reme ... misto ideea... tot c ai lucrat e blurry din nefericire totusi ... si unde e spoileru spate?!
lukian ... spoilerul isi skimba directia brusc in unele locuri ... farurile nu sunt la fel ... carbonu km albicios |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceva facut in graba! circa 20 de minute! am incercat si wide body kitt dar nu merge bine! :( asta e! lasam asa!
|
pleoapele arata ireal ... ai o mica problema in grila ... prelungirea spoilerului descentrata :D
|
2 Attachment(s)
god in sfarsit am mai facut si eu o masina dupa o pauza de vreo 1luna
ce parere aveti?:rolleyes2 |
pragu arata plat la partea unde se "unduieste in sus" ... tevile la intercooler vad ca se intalnesc undeva in partea de jos ... intercoleru tau e sub forma de triunghi ..??? ... farurile imi par cunoscute ... de unde le-ai luat ??? ...
|
da e prototip de intercooler:lol: nu aveam alta idee cum sa fac spoileru...si e primu meu brush mai complex sa zic asa...ma rog..tevile se duc putin in sus adik spre intercooler
|
Quote:
|
ok ra2.....stii k nu e frumos sa furi.....patriotule poate ti se par farurile cunoscute din poza asta...
http://www.digimods.co.uk/images/Vir...hallcorsa2.jpg iar bara fata mi se pare ca seamana cam mult cu cea din acest tutorial al lui naj.....nu spun k e copiata de pe masina lui,doar k are acelasi design...... http://digimods.e-visionit.co.uk/viewtopic.php?t=6315 nici nu stiu ce sa zic exact....se pare ca acum toata lumea pare interesata de a 'imprumuta' parti din lucrarile altora..... |
si yo mi-am dat seama imediat de unde e imprumutata ideea cu spoilerul fata.........dar faza cu farurile intrece putin masura.........r2 ne-ai dezamagit........ :sad:
|
1 Attachment(s)
un freehand;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning