![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
1 Attachment(s)
nu te lua dupa prapastie ala(adica shantzu) .. am dat si eu putzin asa :-P
|
Ma ai draq, atzi facut poze la toate cotoarbele, dar la Corsa mea nimeni? Sa va mai rugatzi data viitoare sa v-o mai dau. La Azuga parca era mashina cu fise. Totzi v-atzi invartit cu ea. :censored:
|
2 Attachment(s)
extraordinar.
|
cat costa fisa sa stiu cat imi trebuie ca sa umplu buzunarul? :)
|
Quote:
ia jucaria cea noua si hai sa facem urcari pe poiana... sa admiram peisajul din parcarile de la belvedere si sa ne plimbam pana in poiana cu baietzii brasoveni. :D mi-am gasit frati... nu doar noi, orice posesor de masina mai dezghetata e bine venit. uite asta e fata cu CTR. https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=414 te rog sa ii faci statuie :))) |
Poze?!?!? Stii ca sunt fan al fetelor care le au cu covrigul! Vicki de la 5th Gear e my hero!
Da ma mi-a zburat o data un plastec, si? Vezi ce obicei bun am sa tin ambele maini pe volan la hi-speed? Sau voiai coliva cu multe nucutse si nu stii cum sa-mi zici? :) |
2 Attachment(s)
8) hello, tre!
... uite si poze: |
hehe..multimim "nevermind" si "clara" pt poze cu jucariile lor :)
cred ca ati facut multi baietzii invidiosi si ca va vor umple casuta de mesaje private :))) oricum, mie imi plac. |
nevermind superba! pe cat sunt jantele? sunt optionale sau nu e luata din ro?
a mea o sa fie silver. |
cine mah superba? nevermind...? hahahaha
mai bine ii sta asa decat silver. |
:oops: multumesc, tre. jantele sunt pe 18, tot de la Honda, modelul se numeste Storm. masina e luata din Germania, am schimbat jantele chiar la dealerul.
vad destul de des un FN2 argintiu pe bld. Unirii. arata ffff bine! :) sper sa vedem poze cu a ta cat mai curand. l.e. ok, ultima propozitie suna destul de ciudat ...:shock: e vorba de masina!!! |
:nospam: iarasi gri ???????? ce aveti ma cu gri??!?!?!? :nospam:
|
deci a lui va fi vazuta de toti :)))
monica, welcome pe arie ;) |
merci, bogdan. :)
|
da, asta ziceam si eu ca e foarte bun silver. eventual mai adun bani si o fac racing white. :)
multam nevermind de urari, pana-n feb. la anul o iau. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning