![]() |
|
Quote:
1. Geo, sa inteleg ca trebuie sa dau gaura in capacul farului cand pun instalatia de la serban_pc? Cu ce ai dat gaura? 2. Cat despre reglaj la faruri, eu am problema cu faza lunga, lumineaza in sus, ca la prosti! Aia stiu ca nu se regleaza, oricum, imediat ce cumpar instalatia de la serban merg la service sa mi-o instaleze mecanicul meu! Oare serban iti da instructiuni de montare ca electric e ok, mecanic vad ca sunt niste chichite? Quote:
Mosu', ce jenti ai pe masina? Si gume??? Sunt R13 cumva? Ce latime? |
Re: Club CIELO
Quote:
Iar faza lunga trebuie sa bata deasupra dungi de despartire creata de faza scurta, oricum nu pe acoperisul caselor cum am patit eu odata:) |
Quote:
Cum reglez asta, de unde zice Geo? Eu stiu ca de acolo reglezi doar faza scurta! ??? |
Quote:
Tu mai bine verifici daca ai nuca aceea de la motoras intrata pana la capat, reglezi faza scurta si apoi vezi cum bate si lunga. |
Multam!
|
1 Attachment(s)
Tocmai ce am comandat 4 jante x 68 Euro pe R13:
|
Mosu', ce jenti ai pe masina? Si gume???
Sunt R13 cumva? Ce latime?[/QUOTE] Jantele sunt BBs si gumele 185-60-R14 frumoase jantele sa le stapanesti sanatos dar pt 10-15 euro in plus la janta cred ca era mai bine pe 14???parerea mea |
aaa si apropo mai spuneti si voi odata sa scot ciuperca din fara ???
|
Quote:
frumoase jantele sa le stapanesti sanatos dar pt 10-15 euro in plus la janta cred ca era mai bine pe 14???parerea mea[/QUOTE] Ma duc cu consumul mai sus la R14, etc si in plus aveam anvelope noi deja de 185/70/R13. Dupa 12 vin xenoanele de la al meu serban si incet incet ... lasa mai vbim |
@ ArG3nT0: foloseste omule functia Search. Iti este asa de greu?
@Genghis.Khan: draga domnule, vad ca in ultimele pagini ai dezgropat unele subiecte care s-au discutat de cel putin 3 ori pe forum si ai facut din topicul Cielo Club unul propriu. Daca vrei sa vorbesti mai multe despre masina personala si sa ceri sfaturi te invit sa iti deschizi un topic separat. |
Ai dreptate, am cam exagerat!
|
Ma duc cu consumul mai sus la R14, etc si in plus aveam anvelope noi deja de 185/70/R13.
Dupa 12 vin xenoanele de la al meu serban si incet incet ... lasa mai vbim[/QUOTE] :))) cum sa iti creasca consumul daca ai jantele mai mari??? Daca ai rotile mai mari tu faci aceiasi km reali, dar ceasu inregistreaza mai putin... Spere exemplu daca faci un drum de 30 de km pe ceas iti v-a arata ca ai facut 27-28... Si nici vitezometru nu mai indica exact viteza cu care mergi.... Deci mai intereseaza-te ca nu creste consumul... |
:))
Consumul la bani man, ca am deja anvelopele! Oricum m-am exprimat de toata jena! Am avut o noapte grea ... :) |
asa mai da....:D
|
Quote:
daca cresti dimensiunea jantei, scazi din talonul anvelopei si-ti va indica km aproximativ la fel anterior modificarii.. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning