Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Genghis.Khan 28-08-09 07:46

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2590691)
Tot in prima poza se vad si firele de la bornele bateriei, trase pt instalatia de xenon, plus unul din startere (balast) intre goarna de la alarma si aripa.
In poza 2 e capacul de la far, care trebuie gaurit cat sa iasa mufele din far si dupa aceea astupata cu o banda izolier mai lata (chestia galbena).

Ms mult pentru indicatii!
1. Geo, sa inteleg ca trebuie sa dau gaura in capacul farului cand pun instalatia de la serban_pc?
Cu ce ai dat gaura?

2. Cat despre reglaj la faruri, eu am problema cu faza lunga, lumineaza in sus, ca la prosti! Aia stiu ca nu se regleaza, oricum, imediat ce cumpar instalatia de la serban merg la service sa mi-o instaleze mecanicul meu!
Oare serban iti da instructiuni de montare ca electric e ok, mecanic vad ca sunt niste chichite?

Quote:

Originally Posted by ArG3nT0 (Post 2590549)
geo daca poti sa explici si tu mai detaliat cu reglaju farurilor...mi s-a ars un bec si am fost cu el sa-l schimb si de atunci se vede o diferenta la faru pe stanga noaptea...ms

Mosu', ce jenti ai pe masina? Si gume???
Sunt R13 cumva?
Ce latime?

RaZVaN_17_06 28-08-09 08:21

Re: Club CIELO

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2591651)
Sunt R13 cumva?
Ce latime?

Gaura dai in capac cu o freza de 20 -25mm din cate tin eu minte si are serban deja un cheder pus pe fire.
Iar faza lunga trebuie sa bata deasupra dungi de despartire creata de faza scurta, oricum nu pe acoperisul caselor cum am patit eu odata:)

Genghis.Khan 28-08-09 08:24

Quote:

Originally Posted by RaZVaN_17_06 (Post 2591706)
Gaura dai in capac cu o freza de 20 -25mm din cate tin eu minte si are serban deja un cheder pus pe fire.
Iar faza lunga trebuie sa bata deasupra dungi de despartire creata de faza scurta, oricum nu pe acoperisul caselor cum am patit eu odata:)

Da mha, la mine bate pe case, ii vanez pe aia de pe Luna!!!
Cum reglez asta, de unde zice Geo? Eu stiu ca de acolo reglezi doar faza scurta! ???

RaZVaN_17_06 28-08-09 09:02

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2591707)
Da mha, la mine bate pe case, ii vanez pe aia de pe Luna!!!
Cum reglez asta, de unde zice Geo? Eu stiu ca de acolo reglezi doar faza scurta! ???

La mine batea pe case din cauza ca am scos motorasul de reglaj iar cand l-am introdus din nou nu l-am impins pana la capat.
Tu mai bine verifici daca ai nuca aceea de la motoras intrata pana la capat, reglezi faza scurta si apoi vezi cum bate si lunga.

Genghis.Khan 28-08-09 09:12

Multam!

Genghis.Khan 28-08-09 10:29

1 Attachment(s)
Tocmai ce am comandat 4 jante x 68 Euro pe R13:

ArG3nT0 28-08-09 11:07

Sunt R13 cumva?
Ce latime?[/QUOTE]

Jantele sunt BBs si gumele 185-60-R14

frumoase jantele sa le stapanesti sanatos dar pt 10-15 euro in plus la janta cred ca era mai bine pe 14???parerea mea

ArG3nT0 28-08-09 11:10

aaa si apropo mai spuneti si voi odata sa scot ciuperca din fara ???

Genghis.Khan 28-08-09 11:16

Quote:

Originally Posted by ArG3nT0 (Post 2592054)
Sunt R13 cumva?
Ce latime?

Jantele sunt BBs si gumele 185-60-R14

frumoase jantele sa le stapanesti sanatos dar pt 10-15 euro in plus la janta cred ca era mai bine pe 14???parerea mea[/QUOTE]

Ma duc cu consumul mai sus la R14, etc si in plus aveam anvelope noi deja de 185/70/R13.

Dupa 12 vin xenoanele de la al meu serban si incet incet ... lasa mai vbim

Snapy_xxl 28-08-09 11:17

@ ArG3nT0: foloseste omule functia Search. Iti este asa de greu?

@Genghis.Khan: draga domnule, vad ca in ultimele pagini ai dezgropat unele subiecte care s-au discutat de cel putin 3 ori pe forum si ai facut din topicul Cielo Club unul propriu. Daca vrei sa vorbesti mai multe despre masina personala si sa ceri sfaturi te invit sa iti deschizi un topic separat.

Genghis.Khan 28-08-09 11:49

Ai dreptate, am cam exagerat!

mike-fullspeed 28-08-09 11:51

Ma duc cu consumul mai sus la R14, etc si in plus aveam anvelope noi deja de 185/70/R13.

Dupa 12 vin xenoanele de la al meu serban si incet incet ... lasa mai vbim[/QUOTE]

:))) cum sa iti creasca consumul daca ai jantele mai mari??? Daca ai rotile mai mari tu faci aceiasi km reali, dar ceasu inregistreaza mai putin... Spere exemplu daca faci un drum de 30 de km pe ceas iti v-a arata ca ai facut 27-28... Si nici vitezometru nu mai indica exact viteza cu care mergi....
Deci mai intereseaza-te ca nu creste consumul...

Genghis.Khan 28-08-09 11:54

:))

Consumul la bani man, ca am deja anvelopele!
Oricum m-am exprimat de toata jena!
Am avut o noapte grea ... :)

mike-fullspeed 28-08-09 14:08

asa mai da....:D

RD-Woo 28-08-09 14:17

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2592192)
... Si nici vitezometru nu mai indica exact viteza cu care mergi....

Se poate rezolva si asta.. din talonul anvelopei..
daca cresti dimensiunea jantei, scazi din talonul anvelopei
si-ti va indica km aproximativ la fel anterior modificarii..

All times are GMT +2. The time now is 05:21.

- Copyright 2026 4Tuning