Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

ady_lkw 27-03-10 20:11

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Multumesc alin B 16 SIX pt. alarma montata pe masina ,ieri seara chiar mi a fost eficienta;functioneaza si merge perfect multumesc Alin si Red Zone Tuning

stefan_88 27-03-10 23:11

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 3224496)
Claudiu David era pilotul si era cu 1 mitsubishi evo
trebuie sa iau legatura cu dom VALY de la KMK pt poze si filme ,el era 1 din sponsori

Cateva poze de la mine :) .
Attachment 1391720Attachment 1391721
Attachment 1391722Attachment 1391723
Attachment 1391724Attachment 1391725
Attachment 1391726Attachment 1391727
Attachment 1391728

marian_sro 29-03-10 11:58

d-nul ghici mai e traseul cuejdi-....pana unde duce.a fost organizat raliul manastirilor acum cativa ani.

cracaoani-lacul cuejdel. cel putin lacul e super.pacat ca in ultimii ani odata cu refacerea drumului s-a cam manelizat.accesul se poate face si cu masina mica.

imi cer scuze daca le-ai mai pus dar din harti nu mi-am dat seama.

Octav93 29-03-10 18:34

Salutare!:D.Sunt nou pe acest forum dupa cum se vede,si in ciuda faptului ca am o varsta destul de mica in comparatie cu dumneavoastra,as dori sa nu ma luoati "in ras"(daka doriti).Am mai multe nelamuriri si intrebari de adresat,la care as dori sa primesc sfaturi si raspunsuri de la dumneavostra cei din Piatra.(PS: voi primi peste un an un chevrolet aveo,care sta in curte de ceva timp......as vrea sa il aranjez un pic pana ce il pot conduce.........)Am si unele cunostinte in domeniul auto,de aceea sper sa nu ma catalogati ca un pusti care se joca cu masinute de jucarie(cam aiurea exprimarea........),dar acum sa nu cadem in extream cealalta,adika sa cedeti ca ma dau mare expert in domeniu auto.

La revedere!;)

ThunderRa 29-03-10 19:08

Am un sfat: daca vrei sa te ia lumea in serios, renunta la ortografierea "kineza". Folosirea unor "adika" sau "daka" nu te fac mai "cool" ci analfabet. Citeste si tu regulamentul de postare pe forum inainte de a posta ( https://forum.4tuning.ro/announcement.php?f=29&a=125 ) in special punctul 9. Bine ai venit!

Octav93 29-03-10 19:36

Multumesc de sfat domnule.(nu am scris asa ca sa par cine stie ce ,ci doar din obisnuinta).Pe viitor nu am sa mai fac greseli de genu acesta.

ThunderRa 29-03-10 21:06

Acum poate ne postezi una....doua fotografii cu masina de care vorbesti si poate ne spui ce planuri ai cu ea. Sunt pe forum cativa baieti care au facut din aceasta pasiune o profesie si te pot ajuta, daca nu cu achizitii si manopere, macar cu idei numai bune de pus in practica.

LE: nu-i nevoie sa "domnesti" pe nimeni pe forum. Aici toti suntem egali. :) Pe mine ma poti striga Radu.

stefan_88 29-03-10 21:59

Quote:

Originally Posted by Octav93 (Post 3230421)
Salutare!:D.Sunt nou pe acest forum dupa cum se vede,si in ciuda faptului ca am o varsta destul de mica in comparatie cu dumneavoastra,as dori sa nu ma luoati "in ras"(daka doriti).Am mai multe nelamuriri si intrebari de adresat,la care as dori sa primesc sfaturi si raspunsuri de la dumneavostra cei din Piatra.(PS: voi primi peste un an un chevrolet aveo,care sta in curte de ceva timp......as vrea sa il aranjez un pic pana ce il pot conduce.........)Am si unele cunostinte in domeniul auto,de aceea sper sa nu ma catalogati ca un pusti care se joca cu masinute de jucarie(cam aiurea exprimarea........),dar acum sa nu cadem in extream cealalta,adika sa cedeti ca ma dau mare expert in domeniu auto.

La revedere!;)

Bun venit pe forum :) ...

buddy_lexx 29-03-10 23:16

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3231125)
Bun venit pe forum :) ...

si la revedere! :)))

glumeam... bine ai venit printre noi! sedere placuta!

arata-ne si noua o poza ,doua cu masina!

razvan1485 30-03-10 08:13

bun venit!!

VaLeX 30-03-10 08:16

welcome :)

Octav93 30-03-10 15:05

Oki.Sa incep cu inceputul.Chiar vreu sa urmez o cariera in domeniul auto,deoarece sunt forte pasionat de masini si mai ales de tuning,spun acest lucru deoarece tatal meu a avut o mare influenta asupra mea si inca o are,deoarece il el vad un model pe care vreau sal il urmez si chiar sa il depasesc.El este inginer mecanic,si se ocupa in special cu autocamionele.In legatura cu masina,daca primesc acordul tatei,as vrea sa incep dupa ce mai strang cativa banuti sa montez un sistem audio(as incepe cu partea tehnica,dar masina este inca in garantie si marog nu prea pot sa ma ating de ea prea mult).Acum daca este cineva dispus sa imi ofere cateva idei si sfaturi,il ascult cu darg.Cu pozele e un pic mai greu,dar o sa fac tot ce imi sta in putinta.:-)

Octav93 30-03-10 15:07

oops!mi-au scapat unele greseli....."forte"..=foarte....si cred ca mai sunt.:oops:

askhy 30-03-10 16:42

bun venit pe forum si bafta la modificari ;), iao incet, un sistem, jante, ceva pe la exterior, si usor usor iti formezi o idee la ce vrei sa faci cu masina :D

Octav93 30-03-10 17:16

Da o sa incep incetisor,cand voi avea si bani necesari....adica nu am cash,foarte mult ca sa ma puc sa bag in masina....incerc sa adun banut cu banut,si la cateva luni sa mai adaug ceva.Am si eu o intebare referitoare la un body kit,care sa fie facut pe comanda,sau marog dupa preferintele clientului......daca ar fi pe aici prin zona,de asta m-as apuca prima data(sau voi ce credeti ca ar fi bine sa fac:?:).

All times are GMT +2. The time now is 23:16.

- Copyright 2026 4Tuning