![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
sa va zic eu cum sta treaba cu dizelurile. TOTUL DEPINDE DE NOROC. daca ai noroc cand a-ti cumperi un dizel, te poate tine mult si bine fara probleme. si esti fan dizel. dar daca n-ai noroc cand a-ti cumperi un dizel, si dupa o luna sau doua a-ti pica turbina sau pompa sau mai stiu eu ce. atunci n-o sa-ti mai trebuiasca dizel in viata ta. deci totul depinde de noroc. indiferent ca e benzina sau dizel.
|
Quote:
L.E. sa nu ai impresia ca am ceva cu tine sau cu masina ta, insa nu mi-a placut modul tau de exprimare referitor la motoarele de 1.2 . |
Nu baga Civicul aici nu era vorba de civic , este vorba de Logan si de Fiat 500 , cu Civicul nu am apucat sa ies inca....doar prin oras da sa sti ca se tine binisor:D
Code:
L.E. sa nu ai impresia ca am ceva cu tine sau cu masina ta, insa nu mi-a placut modul tau de exprimare referitor la motoarele de 1.2 .Aaaaa.....stai linistit eu nu sunt pe forum sa ma cert pur si simplu sa invat mai multe lucruri , asta e opinia mea mi se par prea mici motoarele de 1.2 am vrut la un moment dat sa imi cumpar un corsa cu motor de 1.2:lol: |
motor mare = cuplu mare. motor mic = cuplu mic. :D
|
nici nu pretind sa sustin aceasta comparatie, atata timp cat in materie de design cele doua sunt foarte indepartate. normal ar fi sa comparam aceeasi masina cu 2 tipuri diferite de motorizare . logan dci si logan mpi, bmw 320d si bmw 320i, fiat mpi si fiat multijet, etc .
|
Code:
nici nu pretind sa sustin aceasta comparatie, atata timp cat in materie de design cele doua sunt foarte indepartate. normal ar fi sa comparam aceeasi masina cu 2 tipuri diferite de motorizare . logan dci si logan mpi, bmw 320d si bmw 320i, fiat mpi si fiat multijet, etcAi dreptate , dar nu mai sus nu vorbeam de design..... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
[/CODE]Sigur citesti tot ?! p.s. corsa 1.2 am impresia ca e in 3 pistoane, deci nu se pune [/CODE]
Oare chiar e in 3 pistoane? :?: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
de la 150 NM pina la 175 NM e o diferenta nu ?
|
1.2 e in 4. 1.0 e in 3.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning