![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
http://www.slrr-mods.com/forums.php?m=posts&q=11&d=0 bagativa si voi sa fim mai multi https://www.220.ro/V1bx5oWlid/GSM-SLRR-DRIFT-CHALLENGE
|
imi poate da va rog ...va implor cineva o versiune cu mai multe motoare bagate .Multumesc (eu am incercat sa bag motoare dar bagam unu disparea altu ori dadea dont send )
|
@NtzDra: Foarte tare omule, bine raw de tot Drifting FELICITARILE MELE !
@dacia_wrc: Man uite aici :arrow: SLRR 2.21 mwm cu cateva motoare si masini :!: Sper sa`ti fie de folos |
multumesc mult de tot Mikidude
|
@SatanaVex-imi place mult de tot subaru tau:X:X:X:X
@royal17-nu exista harti pentru versiunea 230 le...daca vrei sa te plimbi pe alte harti bagati 221 mwm sau Le2MWM |
Are cineva paintjobu ca jumate masina e albastru si jumate negru pls uracati'o :X
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Iata Golfu meu cum este?:D
|
Mikidude acum am dezarhivat da e aceiasi chestie...are 4 motoare :|
|
|
pff pe cele dupa 1 le'am incercat na mers aproape nici unu acum ma uit pe 2 dar degeaba ...am bagat o lancia cand o aleg dont send tot ce fac dont send
|
@dacia _wrc-iti da dont send pt ca nu stii sa il instalezi bine si cu ce moduri trebuie, si doi incearca o versiune mai stabila...pt mine cea mai stabila dintrre toate a fost LE2MWM, bagi patch pana la 221, bagi mwm patch si pe urma le2mwm...toate astea le gasesti pe gom..bafta:D
|
va salut pe toti, si va intreb ca nou venit cum se fac paint joburile, si decalurile??
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning