![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
2 Attachment(s)
Quote:
|
Cornele,eu ma tot mir de unde dracu tot scotzi la poze,CPP cred ca a fost in 84,dupa forma masini mele cu nr 115
cea ce priveste masina cu nr 7 miai facut o mare bucurie fiindca este si acum inca masina mea preferata singura poza pe care o am in rama pe perete in coridor cind intri la mine in casa poza este in alb negru dar masina a fost galbena cu ceva dungi de ce galbena eu peste iarna am modificat carena si cind am fost la vopsit nu am avut farba si timpul pina la primul start a fost scurt in sfirsit un prieten a venit cu o vadra de vopsea galbena pe care mia facuto cadou eu am incercat cu pistolul de vopsit nici o sansa am luat o pensula si peste noapte am vopsit cu pensula si am plecat acasa ziua urmatoare cu dureri de burta mam dus la garaj sami vad opera vopseaua a fost uscata,fara dungi de pensula,lucea ca dracu si avea o crusta tare ca un email pina in ziua de azi nu stiu ce soi de farba a fost asta a fost o intimplare norocoasa de aceea si ghiocelul pe bot nu stiu daca lai vazut daca maresti poza se vede |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
1 Fane Iancovici RIP+ Vidraru '82 2 Eastere la Resita '83 Dorian Igiescu,Gelu Florea, W. Kulpinski 3 Poza unde se vede clar intrarea in tunelul sexi de la Vidraru :lol: (asta ca sal sperii pe Tibi) |
Cornele,cu poza de la Satu Mare ai deschis o rana.a fost varianta care nu mia reusit asa cum am vrut eu,nu mia placut a fost in acea vreme un trend copie Parmalat Brabham BMW BT52 an 1983 nu mia reusit si nu mia placut si nici nu a mers prea bine nu stiu de de,am presupus ca nu corespundea repartitia greutatzi
vezi John ca si noi am facut greseli,ma costat o gramada de munca,multa nocturna,dar asa a fost situatia |
3 Poza unde se vede clar intrarea in tunelul sexi de la Vidraru :lol: (asta ca sal sperii pe Tibi)[/QUOTE]
Cine mergea pe 418, ca parca are miscarea mainilor pe volan de ....recunoastere ? |
Toti gresim, unii invata din greseli iar altii persista in ele... :-)
Observ ca varianta nereusita a monopostului TG are eleron in fata iar cealalta nu. Dupa mintea mea apasarea data de un astfel de element aerodinamic puntii fata este f importanta la o masina de formula, cum se face de au existat mai multe fara eleron fata? A, si daca tot am ajuns aici, in afara de a Moshului care a luat premiu pt cea mai echilibrata masina, cam care era repartitia maselor pe punti la Eastere? Se apropiau de 50-50% sau existau si exceptii? Apropo de exceptii, am inceput sa ma documentez despre unghiul Ackerman, ala de discutam mai devreme cu fuzete & stuff, se pare ca actualmente nu se mai respecta teoria, cel putin la masinile de F1... |
1 Attachment(s)
John,tu esti on observator foarte atent,si masina cu nr 7 a avut aproape intotdeauna un spoiler eleron fata au existat chiar mai multe variante de ce lipseste in poza nu mai stiu poate era agatat intrun parapet,bordura cine stie si probabil nu am avut altul de rezerva cu mine acasa la garaj existau precis
masina nereusita fara spoiler imposibil de condus trebuia unul mai mare dar fiindca nu mia placut masina nu am mai continuat intre timp am aflat ca si brabham BMW BT 52 a avut cam aceleasi probleme repartitia gr.35 % 65% si avea in fata un spoiler urias normal pe aceea vreme 40-60 incerc sa trimit o poza,daca reusesc cu poza am ceva schitze cu unghiul Ackermann |
Quote:
|
de tunel nu mai imi este frica nu mai trebuie sa trec prin el sic,sic Cornele
intre timp am trecut de citeva ori tunelul Gotthard in Elvetia 16,9 km luminat ca ziua,dar aldracului de lung de abia asteptzi sa fi din nou afara |
Foarte frumos "imbracata" masina galbena din poza! Acum imi dau cu pumnii in cap ca nu aveam ochi decat pt turisme cand construiati si alergati cu Easter-ele...
Nu cred ca era atat de mare avantajul de a trece prin tunel cu un turism, lumina farurilor e incomparabil mai slaba decat cea a zilei, pana se adaptau ochii erai dincolo! Dar daca am fost uneori pus in dificultate de alternanta padure/loc deschis, imi dau seama ca intrarea in tunel a fost intr-adevar o experienta memorabila. Chiar, oare cate din traseele pe care ati alergat mai sunt active? Resita, Rasnov, Poiana Brasov cumva? |
o intrebare , cine a avut cel mai puternic motor pe un Easter montat si ce model sau tip ? si daca a incercat cineva un motor de doi timpi pe un Easter , gen Wartburg sau Trabant ?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning