![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
asa am patit si eu |
Eu zic ca nu are rost sa mergi dar daca vrei neaparat:
Politia Rutiera Iasi Adresa Strada Otilia Cazimir nr. 14 Localitate Iasi Judet Iasi Telefon fix 0232 446348 |
Quote:
|
deci am fost acolo in zona si am intrebat un soldat care pazea acolo, si mi-a spus ca s-a mutat politia rutiera de acolo din zona.
|
|
no limits cand terminni si tu desenul colegu:D
|
Eu am luat mai de mult o amenda in Iasi si mi-a venit la primarie la mine in oras,noroc ca mai aveam chitanta..acolo iti trebuie,in alta parte nu e nevoie..
|
Quote:
P.S.:costan cand mai vii prin iasi??:D |
pai cel cu nissanul 100 nx te rog daca ai timp
:rolleyes2 |
Quote:
Chitanta pastreaz-o , sigur i-ti va trebui la primarie , la BC , la ghiseu unde plătesti amenzile !!! Baftă tuturor !!! |
drobeta ti-am dat pm..
pai si mie de ce nu mi-a venit nimic acasa?....ca am luat 4 amenzi pe raza judetului iasi |
nu iti vine nimic acasa..vine la primarie pe numele celui care e trecut in acte proprietarul masinii cred..daca nu ai chitanta sau o copie,e cam nasoala treaba:-)
NLD nu vin prea repede prin Iasi,as trage o fuga dar am cam 3500 km si nu e chiar o nimica toata :-) |
voi chiar platiti amenzile?sunt singurul care le are stranse acolo la finante pe toate?:)
|
Quote:
|
Platiti mai amenzile ca nu au astia cu ce sa le cumpere abecedare la militieni :) Daca citeste vreun militian si se simte ofensat ca parerea mea este ca majoritatea sunt analfabeti .... eu merg cu NT-TGA sa ma opreasca sa le spun si in fata.
Pe mine sa ma amendeze politistul care dupa ce completeaza procesul verbal este capabil sa il citeasca coerent ...nu pe silabe. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning