![]() |
Re: Club ESPERO
Espero 1.8 8v fara catalizator are cumva sonda lambda?
Daca da unde este si cum se poate schimba Eventul ce pret are una Multumesc! |
Nu are.
|
Maine daca gasesc tot ce-mi trbuie imi pun telescoape la portbagaj :D
Mi s-a pus pata |
si ce rezolvi ca el se idica si asa!
Pune la capota.... acolo se va vedea diferenta! |
Nu se ridica si asa...
Cand deschid portbagajul se ridica pana la jumate si atat. In plus arata mai frumos cand se deschide incet si ferm pana sus La capota nu vad de ce as pune,mai ales ca trebuie sa dau gauri pe acolo si este mai predispus la umezeala=rugina. In fond de cate ori deschizi capota si de cate ori deschizi portbagajul. Am dreptate sau nu? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Avand in vedere ca nu am gasit ce mi-a trebuit nu am mai facut treaba cu telescoapele.
In schimb am curatat o mica parte de rugina de pe usa la care am frecat de mi-a venit acru. Mai am de curatat sub acel cheder de cauciuc unde e jale dar multumesc lui Dumnezeu ca nu a trecut prin tabla. |
Ai facut numai unde se vede..... de ce nu ai dat jos si cauciucul ala sa nu ia surprize!
|
Quote:
|
Stiu ce este sub cauciuc. E JALE!
Numai aveam hartie abraziva si cum este 1 Decembrie nu era deschis pe nicaieri in apropiere asa ca am facut numai partea aia. Imi pare rau ca nu am facut o poza si inainte sa vopsesc. Era numai tabla si atat :D Saptamana viitoare imi fac timp si bag bormasina cu perie de sarma in cap acolo unde mai am rugina(sub cauciuc) dau cu grund si dupa vopsesc toata partea aia de usa. Defapt nu m-am exprimat bine,voi face toate usile . Astazi am scos masina sa dau o tura de cartier ca nu am mai miscato demult.Am iesit pe strada si blana pana mi-am amintit ca nu prea stau bine cu franele si am lasato moale. Acum treaba e ca eu am discuri si placute noi dar sa le ia dracu ca tin mai prost decat inainte sa le schimb. Ce sa fac? |
Sa dai cu niste vaselina pe placute! e singura solutie!
|
Quote:
|
Baieti,I`m back in bussines,ma apuc sa resuscitez ESPERO :))),mi so pus pata pe el,prea sta amarat acolo in parcare de 3 luni,maine fac programare la rar,ii fac itp-ul si asigurarea,ce naiba,vine iarna si nu indoi si eu nici o punte?! :)),sa speram ca nu :D...plus ca mai am cateva idei tranznite,sa vedem cum voi sta cu $$ :D,cheers!
|
johnsonxxl-O sa incer si asta daca nu....
Poate pun mana pe o punte spate cu discuri la primavara. mike-fullspeed-nu prea am de gand sa dau cu vaselina. Ma gandesc ca nu o sa mai am frane deloc si,oricum franele la espero sunt la pamant,mai ales ca eu nu am ABS. |
Nici nu te sfatuiesc sa dai cu vaselina... asta daca nu vrei sa nu mai ai frane deloc ;) Iti dai seama ca o sa alunece placutele pe disc...
Data viitoare ia-ti placute mai de calitate, cu cele mai proaste asa se intampla la inceput, pana se uzeaza putin placutele, sa se aseze bine pe disc. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning