![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
2 Attachment(s)
Multumesc Cosmin, poti sa-ti deschizi un topic cu masina, eu unul te voi ajuta cu sfaturi;):-)..sa nu uitam de Gordina lui Morcov;)
Buga, si eu abia astept sa le aud si sa le simt cum trag8)..ieri au intrat la demontat de pe admisie, am sa le fac si o talpa;) Astea din poze sunt achitate si sunt in drum spre mine..deocamdata sunt in Franta, sper sa ajunga in timp util la mine pana in Expozitie:rolleyes28) |
Old school...:X Mirific..maestre
Abia astept sa ti-o vad :twisted: |
aaa..da uitasem de Gordina lui morcov..da dar ea este modificata...prea mult...si nu arata ca NIG...a lui morcov are jantele prea mari...1 la mana si 2 la mana nici nu are motor de dacie...cu toate ca este mai puternic...:???:
|
hai sa nu scormonim khakhat-ul iarasi...!:D
|
Deja incepi sa te departezi de macheta pe care ai luat-o ca etalon.
O nedumerire am, de ce toata lumea incearca sa copieze un gordini? Pana la urma nu ramane doar o copie? Sunt sigur ca se poate scoate ceva original dintr-o dacie. Respect pt munca investita. |
cine vrea isi face original cine vrea o gorde isi face o replica....el a ales sa aibe o copie nu a vrut ceva "original".
|
Quote:
Ideea proiectului am imbunatatit-o in timp, astfel incat sa ajung la forma care imi place cel mai mult..adica nu ceva stradal, ci varianta de competitii;) |
Masina asta practic a imbunatatit stilu gordini.
Gordini la origini era o masina de curse insa NIG-u a devenit un fel de "street version".Ceea ce e impresionant.Masina asta atrage mai multe priviri decat orice alt "tiuning" original de pe o dacie.Eu cand am vazuto pe viu am ramas:shock: .Jumatate de ora nu am putu sa zic nimic,am crezut ca visez.:shock:Stateam si ma uitam la masina ca la o fata din revistele alea deocheate:oops: .Si eu am vazuto cand inca avea jantele de ARO 10. Promit eu ca anu asta mai trag o tura la braila:lol:. Ce mai sa lungesc discutia masina asta e o bijuterie. |
[QUOTE=Nastase Bogdan;3019774]Eu urmaresc ideea aceasta de proiect de mai bine de 2 ani prin simplul fapt ca la o Dacie 1300 imi place cel mai mult cum arata in format Gordini.
Ideea proiectului am imbunatatit-o in timp, astfel incat sa ajung la forma care imi place cel mai mult..adica nu ceva stradal, ci varianta de competitii;) Eu stiu ce urmareste Bogdan sa faca...incearca sa faca o gordina ca in alte tari:D BAFTA BOGDAN |
Sal nu am stat sa mai citesc dar sunt curios la ce capacitate ai ramas in rest sunt foarte multumit de evolutia masini.Te intreb de capacitate pt ca am sa-ti zic una alta .Vechiul meu id-u a fost marele_ouu ca sa sti cine sunt .
|
Te cunosc Mariuse si dupa nou ID;):-)
Motorul e de 1400. Multumesc:-) |
frumoase rau oglinzile bogdane.succes
|
Quote:
Quote:
|
Probabil ca abia asteapta sa vada masina..ca de ea era vorba..:lol:..si eu am vrut sa spun de exprimare, dar am zis sa nu deschid discutii aiurea..ca unii abia asteapta asta:rolleyes2
Multumesc Dog, abia astept sa le primesc8) |
Bogdan! Ce se mai aude cu masina? Asteptam poze noi.. :woowoo:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning