Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

TuningBoy 25-02-10 18:12

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Asta am observat...dar nu mai are de gand nimeni sa faca ceva (inafara de 4tuning) ? :D

MihaiCsl 25-02-10 22:19

Sorin,ti-am dat un pm sau cel putin asa cred,da-mi si mie niste poze in dimensiuni mai mari cu bertonele lui Paul.
Il bate tehnologia :-s

Bogdan.IS 25-02-10 22:40

am dat o plimbarica cu pejou pe copou mai inainte , si am vazut vreo 3 liniute , intre cate 2 masini , dar totusi n-am vazut niciuna intr-un copac :twisted::twisted:

criminales 26-02-10 00:03

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 3122178)
am si eu o propunere.
stiu ca pe forum intra destul de multa lume. nu putem cumva sa ii punem pe toti sa dea un test de gramatica a limbii romane pentru a li se valida contul?
nu de alta, dar imi ia foc retina cand vad asa de multe erori.

salut! ce comic esti skimpy:lol:

drobet@ 26-02-10 06:53

cui vand 4 jante borbet a 4x100 cu tot cu cauciucuri 215/40/16 2 dintre ele 9j si 2 normale cu capac drept(fara sigla la borbet) 300 euro sau schimb cu alte jante mai ieftine sper sa nu ma transeze nimeni ca am postat aici pls:lol:

criminales 26-02-10 09:04

http://video.bzi.ro/video/show/Salva...bucuresti-3240

criminales 26-02-10 09:09

asa documentar ar trebui sa facem si noi
si toata tara asta e o groapa
DUMNEZEU SI SFINTUL PETRU IN CER IMPARTIAU LUMEA
SF PETRU II ZICE LUI DUMNEZEU DOAMNE DA CITE LE DAI ROMANILOR MUNTI CIMPII DEALURI APE DOAMNE. LE DAI TOT CE E PE PAMINT ?
DUMNEZEU II ZICE DA SF PETRU. LE DAU TOT CE E PE PAMINT
DOAMNE DA NUI DREPT ZICE SF PETRU
SI DUMNEZEU II ZICE
DA STAI SA VEZI CE POPOR LE DAU

skimpy 26-02-10 12:11

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3124531)
salut! ce comic esti skimpy:lol:

nu am incercat sa fiu comic, ci realist. daca nu sunteti de aceeasi parere cu mine si va place sa schingiuiti limba romana nu inseamna ca nu am dreptul la o opinie.

TuningBoy 26-02-10 13:33

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 3124207)
Sorin,ti-am dat un pm sau cel putin asa cred,da-mi si mie niste poze in dimensiuni mai mari cu bertonele lui Paul.
Il bate tehnologia :-s

Nu am primit :D

Bogdan.IS 26-02-10 13:54

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3124730)
cui vand 4 jante borbet a 4x100 cu tot cu cauciucuri 215/40/16 2 dintre ele 9j si 2 normale cu capac drept(fara sigla la borbet) 300 euro sau schimb cu alte jante mai ieftine sper sa nu ma transeze nimeni ca am postat aici pls:lol:

mie ai putea , dar momentan e criza la mine ... 4x100/4x108 am la masinutza , lipestete de cineva cu opel , peugeot , si golfutz mai vechi , daca vrei sa le dai .

oltcit_aveo 26-02-10 15:27

Va salut. Eu sunt student in Iasi.Am luat o amenda de viteza la intrare in Iasi, am platit amenda, dar acum nu stiu unde sa duc copia chitantei. Am fost la o sectie de politie din copou dar mi s-a spus ca nu acolo trebuie sa o las. Am mai fost pe la politia municipala din cate am inteles ca era acolo, pe langa o cladire pe care scria SRI, dar nici acolo nu am putut sa o las. Spuneti-mi va rog, unde trebuie sa duc copia chitantei?

no limits design 26-02-10 15:30

dar pentru ce trebuie sa duci copia chitantei?ca nu prea am inteles

oltcit_aveo 26-02-10 15:32

din cate stiu asa se face la o amenda. cel putin asa faceam de fiecare data cand luam o amenda, duceam o copie a procesului si a chitantei la politie.

no limits design 26-02-10 15:34

Eu am luat o gramada de amenzi si nu am dus niciodata nici o copie la politie.Si nu am avut nici o problema.....iti pastrezi tu chitanta sa ai dovada ca ai platit amenda si atat.

oltcit_aveo 26-02-10 15:35

oricum, imi puteti spune pe ce strada este politia rutiera

All times are GMT +2. The time now is 03:31.

- Copyright 2026 4Tuning