![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Asta am observat...dar nu mai are de gand nimeni sa faca ceva (inafara de 4tuning) ? :D
|
Sorin,ti-am dat un pm sau cel putin asa cred,da-mi si mie niste poze in dimensiuni mai mari cu bertonele lui Paul.
Il bate tehnologia :-s |
am dat o plimbarica cu pejou pe copou mai inainte , si am vazut vreo 3 liniute , intre cate 2 masini , dar totusi n-am vazut niciuna intr-un copac :twisted::twisted:
|
Quote:
|
cui vand 4 jante borbet a 4x100 cu tot cu cauciucuri 215/40/16 2 dintre ele 9j si 2 normale cu capac drept(fara sigla la borbet) 300 euro sau schimb cu alte jante mai ieftine sper sa nu ma transeze nimeni ca am postat aici pls:lol:
|
|
asa documentar ar trebui sa facem si noi
si toata tara asta e o groapa DUMNEZEU SI SFINTUL PETRU IN CER IMPARTIAU LUMEA SF PETRU II ZICE LUI DUMNEZEU DOAMNE DA CITE LE DAI ROMANILOR MUNTI CIMPII DEALURI APE DOAMNE. LE DAI TOT CE E PE PAMINT ? DUMNEZEU II ZICE DA SF PETRU. LE DAU TOT CE E PE PAMINT DOAMNE DA NUI DREPT ZICE SF PETRU SI DUMNEZEU II ZICE DA STAI SA VEZI CE POPOR LE DAU |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va salut. Eu sunt student in Iasi.Am luat o amenda de viteza la intrare in Iasi, am platit amenda, dar acum nu stiu unde sa duc copia chitantei. Am fost la o sectie de politie din copou dar mi s-a spus ca nu acolo trebuie sa o las. Am mai fost pe la politia municipala din cate am inteles ca era acolo, pe langa o cladire pe care scria SRI, dar nici acolo nu am putut sa o las. Spuneti-mi va rog, unde trebuie sa duc copia chitantei?
|
dar pentru ce trebuie sa duci copia chitantei?ca nu prea am inteles
|
din cate stiu asa se face la o amenda. cel putin asa faceam de fiecare data cand luam o amenda, duceam o copie a procesului si a chitantei la politie.
|
Eu am luat o gramada de amenzi si nu am dus niciodata nici o copie la politie.Si nu am avut nici o problema.....iti pastrezi tu chitanta sa ai dovada ca ai platit amenda si atat.
|
oricum, imi puteti spune pe ce strada este politia rutiera
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning