Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 13-11-06 18:26

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 621182)
un mic bmw comentati:-)

singurul lucru care il am de reprosat e aripioara aia mica dp spoiler ... parerea mea e ca e inestetica ... iar umbra ei nu e facuta klumea ...

Reme 13-11-06 18:41

de acord cu patriotu...are dreptate asta mic!

Gabi 13-11-06 19:24

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 621024)
uite aici carbon si zi-mi mie .... ce plm asea trea sa arate (nu ma dau mare :D ) da totusi ... PM mai uite-te pe net .... ca nu prea le ai ... zic eu

Hai s-o luam pe rand, putzoiule!

Dupa ce ca ai fost (si inca esti) un RETARDAT acceptat din mila, tu tot cu gura mare esti. **** aia de care tot vorbesti, tine-ti-o in gura, ca nu e nimeni dispus s-o tina penteu tine, comprendes?

Daca din punctul tau de vedere carbonu', de pe Honda ta e etalon pentru look-ul pe care tre' sa-l aiba o capota de carbon, fac plecaciune, da'... ma mai gandesc 2 secunde si-ti spun asa: WRONG! Wrong pentru ca toata masina are reflexiile apusului, mai putin carbonu', care mai e si plat si de ale carui selectii nu mai vorbesc.

Eu iti dau un sfat, si anume nu mai face tu 5 masini pe zi, ca le faci degeaba, daca dup'aia 5 zile sa le refaci greselile si nu mai face **** mare cu noi, ca stii ca esti un masturbator. Du-te pe PSU - acolo-ti place tie, ca te pupa aia-n cur si de lucrezi bine si de lucrezi prost - si lasa-ne pe noi sa fim "prosti" in continuare, ca... mai buni nu putem fi.

Ia si un ban de 7 zile, sa-ti mearga bine toata saptamana!

PS: moderatorul usergroup-ului Virtual Tuning este rugat sa-l dea afara pe raton; membrii grupului cu abateri cauzatoare de ban nu vor mai avea acces la grup.

Cristi T 13-11-06 23:05

pot sa iau eu locul lui leloo in vt user group :D

Gabi 13-11-06 23:08

Cristi: locul in VT se castiga, nu se doneaza !

Cristi T 13-11-06 23:11

pai fiind liber ma gandeam ca nu am cu cine sa concurez pt el :) , dar poti sa pui o masina tu si doritorii se baga la ea(locul lui leeloo)

Yackone 13-11-06 23:26

in sfarsit cineva a luat atitudine...bv gabi;)

Lukian_XXX 14-11-06 10:02

5 Attachment(s)
Nu e tocmai VT.......dar comentati!!:lol:

pufy 14-11-06 11:41

nu ma prea pricep la manga,dar poate ca ar trebui sa folosesti un soft brush,pt k liniile tale par cam tari si cam pixelate tinand cont de dimensiunile pozei...

Reme 14-11-06 13:22

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX (Post 621967)
Nu e tocmai VT.......dar comentati!!:lol:

misto misto manga cars astea! auzi dar parca e mai misto cu faruri stock adica patrate! ;)

Reme 14-11-06 14:52

2 Attachment(s)
o masina noua...mici modificari...comentati va rog!

tud. 14-11-06 15:03

N-ar fi fost mai marfa fara antena aia de pe plafon? :D

PointMaster 14-11-06 15:19

Reme e draguta masina, dar no offense nu crezi ca ar fi cazul sa incerci si putin mai mult tuning ? :) stiu ca poti dar esti lenes.........da-ti silinta mai mult :D .......sper ca intelegi unde bat

giubau_v8 14-11-06 16:01

1 Attachment(s)
ce ziceti de asta?

AdY9005 14-11-06 18:09

giubau_v8 :jante plate si janta spate e nashpa cum e sub aripa ,proiectoare ireale si putin tuning
reme : jante alb negru si cum zice gabi putin tuning

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning