![]() |
Re: Constanta - Accidente
daca nu ma insel a fost un a6...si numere nu mai avea...era propietaru acolo si chemase autoritatile competente. e curios cum deabea de dimineata si-au dat seama...
|
Nu stiu de A6, insa masina din pozele tale sigur este BMW seria 7
|
Ieri pe o stradta din spatele la Alpha Bank-ul de la Casa de Cultura (straduta cu Unix, scuze dar nu ii stiu denumirea), era un break (nu am stat a vad ce marca) si un Logan gri facut zob. Loganul fusese lovit din dreapta.
|
1 Attachment(s)
acc. de la piatra
|
am inteles de la cineva ca au decedat 5 pers si 4 in stare grava :( si a intrat in tir din cate am vazut
|
mda...acum am vazut si eu pe pro tv. Asta se intampla cand la volan sunt niste dobitoci...
|
bucurati`va ca nu ati fost pe acolo
filmez d`astea de vreo 5 ani corpuri facute in halu` asta .. nu vazusera nici cei mai batrani pompieri ... lectie de anatomie pe strada :( |
inseamna ca batranii pompieri nu au intrat pe ogrish ... nicioata nu o sa scapam de chestile astea atat timp cat masini de tonaj mare + soferi inconstienti ( ce am inteles eu din vorbele celor care erau in autobuz si au scapat : vorbea la telefon era cu capu sub volan si cauta in niste foi ... mai e ceva de zis ?? )
|
Quote:
|
Pacat de vietile oamenilor nevinovati..Dumnezeu sa`i ierte!:(
|
Quote:
|
ai pus la loc bucata aia de craniu ce ai bagat-o in buzunar si o cauta politia?
|
gresit ! nici una nici alta . . . doar am calcat pe ea :-s
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning