![]() |
|
Re: Diverse discutii
Fight in da hood! Cunoscatorii stiu! nu mai pot de ras! Nuzzi powa!
|
lol....trebuia cu "tz" mha:D....bha da ce`i iar cu linishtea asta....e duminik,aproape 12 ceasu si lumea ink doarme??:)
|
eu m-am trezit mha ! mia greu asha ...dar m-am trezit ;)
|
Quote:
|
oare dc ? :mrrgeen:
azi poate ii ajuti pe baieti sa termine sparla inceputa :) |
Nu cred ca ies azi pe afara k sunt obosit! :sad:
|
ametzit in continuare poate...k u ...ramai ceva timp cu alcoolu` in sange:)...
ai grija sa nu ieshi cu mashina drq... |
Ieri am mers toata ziua cu masina......:lol:
|
mey fratilor...sunt miliarde de tarani pe forumu asta..ma umplu de nervi k prostu din cauza unor tarani romani inculti care se baga in seama......astia n-au ce cauta pe un forum de masini....am impresia k forumu asta a ajuns gradina zoologica.....pakt ptr k era mai bun inainte,n-ai cum sa dezbati un subiect ,k te ia unu' la mijto,altu te injura pe la spate.....regulile de postare ar trebui total modifikte si moderatorii cu okii in 4...........oricum vorbesc cu peretii...TNG PO' SA STERGI POSTU DAK VREI NU MA SUPAR,N-AM NIMIC CU U...;-)
|
tu ce ai mai patit mah ? :mrgreen:
nu avem ce face , astia suntem noi ;) daca nu ma vreti moderator.. ce sa va fac :mrgreen: |
:lol: asta mai lipsea , un moderator ca shantzu :mrgreen: si era tacamul complet (no offence)
|
dragos..nu ai venit aseara. am ajuns tarziu...pe la 1, dar totu nu te-am avzut...si am stat ceva. dar nu mult ca azi dimineata am fost iar la Buc...
|
Quote:
|
Odata cu trecerea timpului, sper ca unii de aici se vor maturiza in gandire si astfel va fi mai bine :-)
|
te referi la mine tng ? pai eu daca ash ajunge moderator nu ash mai posta off-topic :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning